Η Νιούκαστλ έκανε μεταγραφαρά με τον 61χρονο Μάρσελ Μπόουτ

Έξτρα βοήθεια στον Έντι Χάουι δίνει η διοίκηση της Νιούκαστλ με την πρόσληψη του Μάρσελ Μπόουτ που αποχώρησε από την Γιουνάιτεντ.

Newcastle's head coach Eddie Howe talks to the media at a press conference ahead of the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Newcastle United in Dortmund, Germany, Monday, Nov. 6. , 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Έντι Χάουι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Μάρσελ Μπόουτ τελείωσε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από εννέα χρόνια συνεργασίας από διάφορα πόστα. Ο 61χρονος που θεωρείται άνθρωπος του Λουίς Φαν Χάαλ έχει δουλέψει και στην Μπάγερν Μονάχου επί σειρά ετών και στην Ολλανδία Κ21.

Για τους Κόκκινους Διαβόλους ο Μπόουτ ήταν ο υπεύθυνος του παγκόσμιου σκάουτινγκ κάτι που θα κάνει και στις Καρακάξες. Ωστόσο, ο ρόλος του Ολλανδού θα είναι συγκεκριμένος. Δεν θα ασχολείται με νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά με έτοιμους πάνω από 23 ετών που θα είναι έτοιμοι να μπουν στην πρώτη ομάδα.

Επί της ουσίας ο Μπόουτ θα είναι ο τρίτο μάτι του Έντι Χάουι για να γίνουν γρηγορότερες και πιο ακριβείς οι αποφάσεις στις μεταγραφές που θα κάνει στο μέλλον η Νιούκαστλ. Το deal των δύο πλευρών έγινε πριν από περίπου δέκα μέρες με τον έμπειρο Ολλανδό να έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Βασικός στόχος του έμπειρου σκάουτ, όπως είπε και ίδιος, είναι να βρει τους επόμενους Χάλαντ και Μπέλιγχαμ για τη νέα του ομάδα...

Διαβάστε περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει τον Γκριεζμάν με μισθό Σαουδικής Αραβίας

Ο κοκκινομάλλης Αργεντινός που έχει ξεσηκώσει Γιουβέντους, Ίντερ κι όχι μόνο

Η Premier League έχει πέσει πάνω από τη "μηχανή των ασίστ" της PSV Αϊντχόφεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK