Η Νιούκαστλ πάει για το κόλπο γκρόσο με φορ αξίας 50 εκατ. που οργιάζει στο γαλλικό πρωτάθλημα

Τον σέντερ φορ της Λιλ, Τζόναθαν Ντέιβιντ έχει στα ραντάρ της η Νιούκαστλ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα.

Η Νιούκαστλ πάει για το κόλπο γκρόσο με φορ αξίας 50 εκατ. που οργιάζει στο γαλλικό πρωτάθλημα
Ο Τζόναθαν Ντέιβιντ με τη φανέλα της εθνικής Καναδά AP

Σε αναζήτηση σέντερ φορ βρίσκεται η Νιούκαστλ εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αφορά έναν από τους καλύτερους σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Τζόναθαν Ντέιβιντ ο οποίος στα 23 του πραγματοποιεί εξαιρετικές σεζόν με τη φανέλα της Λιλ έχοντας καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 50.000.000 ευρώ.

Ο Καναδός φορ έχει ξεκαθαρίσει πως είναι δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Λιλ, το οποίο και εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, γι αυτό και η γαλλική ομάδα είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Προς το παρόν, η Νιούκαστλ δεν έχει επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα ενώ παράλληλα με τον Ντέιβιντ φέρεται πως έχει στα ραντάρ της και τον Σερχού Γκιρασί της Στουτγκάρδης, τον οποίο μάλιστα μπορεί να κάνει δικό της με μόλις 17.500.000 ευρώ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντέιβιντ έχει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 7 γκολ και 2 ασίστ ενώ προέρχεται από μία ονειρική σεζόν, στην οποία έλαβε μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ όπου είχε 26 γκολ και 4 ασίστ σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Με τόσα χρήματα μπορεί ο Τούχελ να φέρει πίσω τον "νέο Λεβαντόφσκι"

Η Ρεάλ πήρε Χριστουγεννιάτικο δώρο από άσο που παλεύει για νέο συμβόλαιο

Ο Έμερι έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή του παίκτη που κάποτε χρυσοπλήρωσε η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK