Ο Έμερι έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή του παίκτη που κάποτε χρυσοπλήρωσε η Μπαρτσελόνα

Πώς είναι πρόθυμος να κρατήσει στο ρόστερ τον Λανγκλέ παρά το γεγονός πως δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του ανέφερε σε δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι.

Ο Έμερι έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή του παίκτη που κάποτε χρυσοπλήρωσε η Μπαρτσελόνα
Ο Ουνάι Έμερι στον πάγκο της Άστον Βίλα AP

Στην απόκτηση του Κλεμέν Λανγκλέ από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού προχώρησε η Άστον Βίλα το περασμένο καλοκαίρι με τον παίκτη να μην έχει όμως τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και να ψάχνεται για πρόωρη αποχώρηση.

Για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του μίλησε ο Ουνάι Έμερι λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως στο δεύτερο μέρος της σεζόν ο Γάλλος σέντερ μπακ αναμένεται να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Premier League.

"...Θέλω να κρατήσουμε τον Έμερι για το δεύτερο μισό της σεζόν. Θέλω να τον δω. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το πως μπορεί να μας βοηθήσει. Χρειαζόμαστε παίκτες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στη σεζόν..."

Θυμίζουμε πως για τον 28χρονο στόπερ η Μπαρτσελόνα είχε βγάλει από τα ταμεία της το καλοκαίρι του 2018 ένα ποσό κοντά στα 36.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Σεβίλλη ενώ πλην της Άστον Βίλα τον έχει δώσει δανεικό και στην Τότεναμ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Στουτγκάρδη πουλάει τον μεγάλο αντίπαλο του Κέιν και φέρνει κίλλερ από την Πορτογαλία

Απασφάλισε ο Τσέφεριν με απίστευτη ειρωνεία προς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

European Super League: Τα πρώτα μεγαθήρια που απέρριψαν τον Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK