Η Ντόρτμουντ δέχτηκε κρούση για το πολυσυζητημένο wonderkid της, ποιες οι προθέσεις της

Για τον δανεισμό του Γιουσουφά Μουκοκό έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον τις τελευταίες ώρες η Αταλάντα σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Dortmund's Youssoufa Moukoko in action during the German Bundesliga soccer match between Cologne and Dortmund at the RheinEnergieStadion stadium in Cologne, Germany, Saturday, March 20, 2021. (Marius Becker/Pool via AP)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό SATURDAY, MARCH 20, 2021. (MARIUS BECKER/POOL VIA AP)

Από τον πάγκο έρχεται στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Γιουσουφά Μουκόκο.

Ο 18χρονος Γερμανός ποδοσφαιριστής ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο απασχόλησε τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφορμή απότελεσε η ιστορία με την ακριβή ημερομηνία γέννησης του, φέρεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κορυφαία αγγλική ομάδα.

Ο λόγος για την Αταλάντα, η οποία σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, έχει προσεγγίσει τόσο την γερμανική ομάδα όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μουκοκό δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του, με τους Βεστφαλούς να μην θέλουν να του σταθούν εμπόδιο αλλά να του έχουν ξεκαθαρίσει πως τον έχουν στα βασικά της πλάνα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Κορυφαία ιταλική ομάδα ψάχνει το μπαμ με τον "άστεγο" Γκρίνγουντ

Η Λίβερπουλ κατάφερε στην εκπνοή να "γεμίσει" τη μεσαία της γραμμή

Χαμός με τον Άμραμπατ: Αντίπαλος της Γιουνάιτεντ πάει να "κλέψει" τον Μαροκινό λίγο πριν τη λήξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK