Συναγερμός στη Μπάγερν, το καλύτερο ταλέντο της την απέρριψε, η Premier League άνοιξε πορτοφόλι

Λίβερπουλ και Σίτι ετοιμάζονται για την μεγάλη ληστεία, σε μία ευκαιρία που πρόκυψε από το πουθενά.

Bayern's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena in Munich, Germany, Feb. 24, 2024. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Αναστάτωση επικρατεί αυτή την στιγμή στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου. Ο παίκτης που προοριζόταν να ηγείται της ομάδας τα επόμενα χρόνια ενδέχεται να αποχωρήσει.

Από το πουθενά, χωρίς να είχε υπάρξει κάποιο σημάδι προηγουμένως, ο Τζαμάλ Μουσιάλα αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης. Φαίνεται πως η ομάδα της Bundesliga προσέφερε στον Μουσιάλα ένα νέο συμβόλαιο που θα του έδινε 150.000 λίρες την εβδομάδα από την επόμενη σεζόν, αλλά ο παίκτης αιφνιδίασε τους πάντες.

Ποια είναι όμως η εξήγηση; Η λογική λέει πως ο παίκτης δεν επιθυμεί να δεσμευτεί στον σύλλογο με ένα καινούριο συμβόλαιο λόγω της αγωνιστική πτώσης της Μπάγερν επί των ημερών του Τούχελ, καθώς και το άσχημο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια. Επομένως, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι δύσκολα θα "μαλακώσει" την στάση του.

Αυτή η εξέλιξη ήχησε σαν όμορφο κελάηδημα στα αυτιά των μεγάλων...

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι από καιρό θαυμαστές του Γερμανού διεθνή και είχαν στείλει σκάουτερ να τον παρακολουθούν στα πρόσφατα παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο ανταγωνιστές της Premier League είναι αποφασισμένοι να κλείσουν την μετακίνηση του επιθετικού μέσου, αλλά θα πρέπει να δοθεί μάχη. Επιπλέον, σαν να μην έφτανε αυτό, ένα ακόμα μεγάλο πορτοφόλι της Premier League, η Τσέλσι, ενδιαφέρεται επίσης να υπογράψει τον 21χρονο.

Ο Μουσιάλα έχει σταθερή απόδοση για τον βαυαρικό σύλλογο τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει εννέα γκολ σε 28 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει δώσει τέσσερις ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος, ο ΛεΜπρόν είναι ο βασιλιάς των πόντων του NBA

Ο Μουρίνιο είχε "μάτι" και ο Τεν Χαχ 7 χρόνια μετά τον "ανακάλυψε", πρόβλημα με Λουκ Σο

News 24/7

24MEDIA NETWORK