Η ομάδα του Κώστα Μανωλά αφήνει ελεύθερο τον θρυλικό, μουντιαλικό Οτσόα, εκείνος συνεχίζει δίχως δισταγμούς την καριέρα του κάτω από τα γκολπόστ

Μετά από συμμετοχές σε 5 Μουντιάλ ο Μεξικανός πορτιέρε συνεχίζει ακάθεκτος, το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ο στόχος;

Mexico goalkeeper Guillermo Ochoa celebrates after winning the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. Mexico won Germany 1-0. (AP Photo/Antonio Calanni)
(AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο 38χρονος πια Γκιγιέρμο Οτσόα αναμένεται να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Η ιταλική Σαλερνιτάνα υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα και ο Μεξικανός τερματοφύλακας θα κυκλοφορεί ως ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Ο ίδιος κατέγραψε 20 συμμετοχές με την Σαλερνιτάνα και αυτό το πέρασμά του στην Ιταλία δεν μπορεί να θεωρηθεί και ιδιαίτερα επιτυχημένο. Σε αυτές τις 20 συμμετοχές δέχθηκε 42 τέρματα, δηλαδή κάτι παραπάνω από δύο τέρματα σε κάθε αγώνα, και μόλις μία φορά διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Βέβαια, προς υπεράσπισή του Μεξικανού η ιταλική ομάδα είναι αυτή την στιγμή ουραγός στην βαθμολογία, 11 πόντους μακριά από την 17η θέση και την αποφυγή του υποβιβασμού...

Ο Οτσόα πάντως φαίνεται πως δεν παραδίδει τα όπλα και ετοιμάζεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ιδιαίτερη καριέρα του, την ώρα που η αξία του υπολογίζεται στο 1.5 εκατομμύριο. Το επόμενο Μουντάλ ξεκινά το 2026 και δεν αποκλείεται να δούμε το last dance του Μεξικανού στην σκηνή που τον συνηθίσαμε, εκεί που πάντοτε κατάφερνε να εκπλήσσει τον φίλαθλο κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι αλόγιστες σπατάλες και το τίμημα, οι πλασματικές τιμές και το μέλλον μεταγραφικά

Χορός εκατομμυρίων για ποδοσφαιριστή από Πορτογαλία και δεν πρόκειται για επιθετικό, μία ακόμα μάχη της Premier Le...

News 24/7

24MEDIA NETWORK