Η ομάδα του Μέσι πρέπει να πουλήσει παίκτες, χρειάζονται χρήματα επειγόντως

Δύσκολη συνθήκη για την Ίντερ Μαϊάμι, είναι αντιμέτωπη με τον χρόνο.

Inter Miami's Lionel Messi reacts during the friendly soccer match between Vissel Kobe and Inter Miami CF at the National Stadium, Wednesday, Feb. 7, 2024, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Inter Miami's Lionel Messi reacts during the friendly soccer match between Vissel Kobe and Inter Miami CF at the National Stadium, Wednesday, Feb. 7, 2024, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP

Η Ίντερ Μαϊάμι ενδέχεται να αναγκαστεί να πουλήσει παίκτες μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να είναι “καθαρή” με τους κανόνες περί συμμόρφωσης των ρόστερ ενόψει της προθεσμίας για τη σεζόν 2024 στο MLS.

Δύσκολο αναμένεται το ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Μέσι


Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Ίντερ Μαϊάμι πρέπει επειγόντως να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα μέσω πωλήσεων ή μείωση των μισθολογικών δαπανών, για να εξασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του ρόστερ του MLS. Παίκτες-κλειδιά, όπως οι Γκρεγκόρε, Ζαν Μότα, Ρόμπερτ Τέιλορ φέρονται να είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή ή ανταλλαγή, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι στοχεύει να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις.

Αν και το MLS δεν έχει ανακοινώσει ακόμη συγκεκριμένους κανόνες για το ρόστερ της σεζόν 2024, είναι γνωστό ότι το 2023, ο μισθολογικός προϋπολογισμός αυτού ήταν το ποσό των 5,21 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ακριβές ποσό των κονδυλίων κατανομής που χρειάζεται η Ίντερ Μαϊάμι για να “αντέξει” παραμένει αδιευκρίνιστο, ενώ δεν είναι βέβαιο πόσα χρήματα έχει στα ταμεία του ο σύλλογος από τα προηγούμενα χρόνια ή πόσα μπορεί να δανείστηκε στο παρελθόν.

Να θυμίσουμε επίσης πως ο Σύλλογος του Ντέιβιντ Μπέκαμ απέκτησε παίκτες εγνωσμένης αξίας όπως οι Σουάρεζ, Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα προσφέροντάς τους μεγάλα συμβόλαια, με το μεγαλύτερο φυσικά να είναι αυτό του Λιονέλ Μέσι.

Η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 21 Φεβρουαρίου και η μάχη με τον χρόνο έχει ξεκινήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Αντί για ραβδί πιάνει σφυρί ο Πότερ

Δεν θέλει Μουρίνιο ο θρύλος της Τσέλσι και προτείνει άλλους δικούς του

News 24/7

24MEDIA NETWORK