Η παρεξήγηση με τον τραυματισμό του Σαλάχ, τα λόγια του κλοπ

Σύγχυση έχει προκαλέσει η απόφαση του Σαλάχ να επιστρέψει στην Αγγλία μετά των τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον Γερμανό κόουτς να απαντά.

Η παρεξήγηση με τον τραυματισμό του Σαλάχ, τα λόγια του κλοπ

Ο Μοχάμεν Σαλάχ είχε ως σε πολύ μεγάλη προτεραιότητα το φετινό Κύπελλο Εθνών Αφρικής για να βοηθήσει την εθνική Αιγύπτου όμως, για κακή του τύχη, ο τραυματισμός του στον αγώνα με την Γκάνα τον έθεσε εκτός τουλάχιστον για τα δύο επόμενα ματς της ομάδας του.

Αυτό που όμως προκάλεσε την αναστάτωση γύρω από το όνομα του Αιγύπτιου σταρ της Λίβερπουλ ήταν πως ο παίκτης επέστρεψε στην Αγγλία για να συνεχίσει εκεί την αποθεραπεία του. Αυτό, έκανε αρκετούς να υποψιαστούν πως η Λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση για να πάρει πίσω τον Σαλάχ.

Για αυτόν τον λόγο, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε, υποστηρίζοντας πως αυτή η απόφαση πάρθηκε από κοινού με την Αιγυπτιακή Ομοσπονδία ώστε, με την κατάλληλη φροντίδα και διαχείριση, να επανέλθει γρηγορότερα, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στην Αφρική. Έκλεισε λέγοντας πως έχει συμφωνηθεί πως στην περίπτωση που ο Σαλάχ είναι έτοιμος και Αίγυπτος φτάσει στον τελικό, ο παίκτης θα γυρίσει πίσω.

Διαβάστε περισσότερα

News 24/7

24MEDIA NETWORK