Η Παρί αποφάσισε για Σίμονς και περιμένει

Έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ύψους 6.000.000 ευρώ και να κάνει δικό της τον Τσάβι Σίμονς είναι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Η τελική απόφαση ανήκει στον Ολλανδό.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Εντυπωσιακή ήταν η χρονιά που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Αϊντχόφεν ο Τσάβι Σίμονς, έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Η Παρί όμως έχει το πρώτο χέρι.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ομάδα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει τον ποδοσφαιριστή με μόλις 6.000.000 ευρώ σε περίπτωση βέβαια που και ο ίδιος δώσει το πράσινο φως.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολλανδός δεν αποκλείεται να απορρίψει τελικά την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί και να στραφεί σε άλλες επιλογές.

Σ΄αυτή την περίπτωση ισχυροποιείται και η θέση της Αϊντχόφεν καθώς μπορεί να ορίσει η ίδια τη τιμή πώληση του 20χρονου εξτρέμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ετοιμάζει άλλες δύο βόμβες από την Λατινική Αμερική

Η Αλ Αχλί ονειρεύεται "δίδυμο Λίβερπουλ" στη γραμμή κρούσης

Ράις: Οι αναλυτικές λεπτομέρειες του διαστημικού deal Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK