Η Παρί δεν θα έχει Εμπαπέ, αλλά ο Λουίς Ενρίκε πιστεύει πως η ομάδα θα είναι σε όλα καλύτερη

Ο Ισπανός υποστήριξε πως αν όλα πάνε βάση σχεδίου η ομάδα θα βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.

PSG's head coach Luis Enrique throws the ball during the French League One soccer match between Lens and Paris Saint-Germain at the Bollaert-Delelis stadium in Lens, northern France, Sunday, Jan. 14, 2024. (AP Photo/ Matthieu Mirville)
(AP Photo/ Matthieu Mirville) AP

Η Παρί Σεντ Ζερμέν αυτή την στιγμή βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη συνθήκη. Από το προηγούμενο γνωστό μοντέλο "ανάπτυξης" που ακολουθούσε ο σύλλογος, πλέον το κέντρο βάρος πέφτει περισσότερο στο καθαρά αγωνιστικό πλάνο.

Από τα εκατοντάδες εκατομμύρια για μεταγραφές λίγα έπιασαν τόπο και σε καμία περίπτωση δεν κατόρθωσαν συνολικά να βοηθήσουν την ομάδα στο Champions League. Αντιθέτως, παρά τον αρχικό ενθουσιασμό οι ίδιοι οι φίλαθλοι γυρνούσαν την πλάτη στα φανταχτερά ονόματα της ομάδας ή ακόμη χειρότερα επιτίθονταν στην ίδια τη διοίκηση και τους παίκτες.

Τα ονόματα δεν έφεραν την ευτυχία στους Παριζιάνους και, συν τοις άλλοις, ολοένα και λιγότεροι φίλαθλοι έπαιρναν στα σοβαρά την προσπάθεια των Γάλλων. Η αποχώρηση των Μέσι και Νεϊμάρ ήταν ένα πρώτο βήμα και πλέον με την διαφαινόμενη μετακίνηση του Εμπαπέ στην Μαδρίτη ο δρόμος είναι ανοικτός.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει δώσει έμφαση σε νεαρούς, εξελίξιμους ποδοσφαιριστές και θεωρεί πως στο τέλος η δουλεία θα τους ανταμείψει.

Οι δηλώσεις

"Είμαι σίγουρος πως εάν όλα κυλήσουν βάση σχεδίου, τότε θα έχουμε μία πολύ καλύτερη ομάδα την επόμενη σεζόν. Στην άμυνα, στην επίθεση, στην αντοχή και την τακτική θα είμαστε πολύ καλύτεροι, δεν χωράει αμφιβολία".

Διαβάστε περισσότερα

Η Κοπεγχάγη εξαφάνισε κορυφαίο ταλέντο στην Ευρώπη επειδή δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο

Αποκλεισμός 4 ετών για τον Πογκμπά λόγω ντόπινγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK