Η Παρί ενεργοποίησε τη ρήτρα των 65 εκατ. για τον διάδοχο του CR7

Τη ρήτρα αγοράς του Γκονσάλο Ράμος από την Μπενφίκα ενεργοποίησε η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Στα 65.000.000 το κόστος της αγοράς του.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της προχώρησε η Παρί Σεν Ζερμέν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά και την αποχώρηση των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ για τις Ίντερ Μαϊάμι και Αλ Χιλάλ αντίστοιχα.

Ο Λουίς Ενρίκε, μεταξύ άλλων, έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος ο οποίος όμως ήρθε δανεικός από την Μπενφίκα ώστε η Παρί να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ρήτρα αγοράς του παίκτη ύψους 65.000.000 ευρώ την οποία και η γαλλική ομάδα πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει από νωρίς στη σεζόν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Πάντως, ο παίκτης δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί στο 100% στην γαλλική ομάδα αφού στις πρώτες του 15 συμμετοχές έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 1 ασίστ.

Ο Γκονσάλο Ράμος αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα της εθνικής Πορτογαλίας για τη γραμμή κρούσης, εντυπωσιάζοντας μάλιστα στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μετά τον Γκιουλέρ, Μπάρτσα και Ρεάλ κοντράρονται και για τον "Μεσίνιο"

Μέσι: Αυτό το ευρωπαϊκό μεγαθήριο κινήθηκε για την απόκτηση του Λίο λίγο πριν πάει Μαϊάμι

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι τον έχει στο περίμενε αλλά 3 ευρωπαϊκά κλαμπ κάνουν κρούση στην Ρίβερ Πλέιτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK