Μέσι: Αυτό το ευρωπαϊκό μεγαθήριο κινήθηκε για την απόκτηση του Λίο λίγο πριν πάει Μαϊάμι

Για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι κινήθηκε η Μίλαν όταν αντιλήφθηκε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Πάολο Μαλντίνι.

El argentino Lionel Messi, del Inter Miami, festeja tras anotar ante el Union de Filadelfia en las semifinales de la Leagues Cup, el martes 15 de agosto de 2023 (AP Foto/Chris Szagola)
Ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι AP

Τη μεταγραφή του καλοκαιριού έκανε η Ίντερ Μαϊάμι καθώς κατάφερε να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να αφήσει τα ευρωπαϊκά γήπεδα και να μετακομίσει στο MLS.

Για τον Αργεντίνο σταρ εκδήλωσαν ενδιαφέρον και αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, τα περισσότερα από τα οποία όμως γρήγορα κατάλαβαν πως η μεταγραφή του μοιάζει αδύνατη.

Ένα από αυτά, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πάολο Μαλντίνι, ήταν και η Μίλαν. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός θρύλος τόνισε πως οι ιθύνοντες της Μίλαν τηλεφώνησαν στον Μέσι προκειμένου να τον πείσουν να γίνει κάτοικος Μιλάνο αλλά μετά από 10 περίπου μέρες κατάλαβαν πως η μεταγραφή είναι αδύνατο να συμβεί.

"...Προσπαθήσαμε να υπογράψουμε τον Λιονέλ Μέσι. Τον θέλαμε, του τηλεφωνήσαμε αλλά μετά από 10 μέρες καταλάβαμε ότι είναι αδύνατο να τον αποκτήσουμε..." ανέφερε, μεταξύ άλλων στο Poretcast ο Ιταλός θρύλος της ιταλικής ομάδας

Θυμίζουμε πως ο Μαλντίνι το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τους ροσονέρι και πλέον τα δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από σχετική εισήγηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι τον έχει στο περίμενε αλλά 3 ευρωπαϊκά κλαμπ κάνουν κρούση στην Ρίβερ Πλέιτ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε για αντι-Γκάβι παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ποστέκογλου

Μετά τον Γκιουλέρ, Μπάρτσα και Ρεάλ κοντράρονται και για τον "Μεσίνιο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK