Η Παρί προκαλεί σεισμό στην Ευρώπη με τον Λεάο και τα δύο top ονόματα που παρακολουθεί για τη μεσαία γραμμή

Σπουδαίες βλέψεις φέρεται να έχει ενόψει καλοκαιριού η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μετά από το "αντίο" του Εμπαπέ πάει για να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές.

PSG president Nasser Al-Khelaifi speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Ο Εμπαπέ φεύγει και η Παρί ενισχύεται και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό, καθώς αυτό διαυλέται μέσα από τα δημοσιεύματα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Ως διάδοχος του Γάλλου σούπερ σταρ προορίζεται ο Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν ο οποίος έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 175.000.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο αντί-Εμπαπέ μια και εντύπωση προκαλούν οι παίκτες στους οποίους επικεντρώνεται η ΠΣΖ για να ενισχυθεί και σε άλλες γραμμές του γηπέδου. Για παράδειγμα κεντρικά αυτά που γράφει ο ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι είναι πέρα για πέρα λαμπερά και δύσκολα στην υλοποίησή τους.

Οι Γάλλοι φέρονται να παρακολουθούν με σπουδή δύο πρόσωπα: Μπερνάρντο Σίλβα και Μπρούνο Γκιμαράες. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Σίτι, έχει φτάσει κοντά στο να πει "αντίο" όμως είναι παγιωμένος στους Πολίτες από το 2017 όταν αγοράστηκε από την Μονακό αντί 50.000.000 ευρώ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2026 και είναι 29 ετών.

Όσον αφορά στον κορυφαίο παίκτης της Νιούκαστλ το συμβόλαιό του τελειώνει το '28, και μέχρι στιγμής το μεταγραφικό του status γράφει "not for sale". Οι Καρακάξες έκαναν δικό τους τον Βραζιλιάνο μέσο το '22 πληρώνοντας στην Λυών 42.100.000 ευρώ.

Από την αρχή που "έσκασε" το θέμα του Εμπαπέ είναι πολλά τα Μέσα και οι ρεπόρτερ που έχουν μεταφέρει ότι η ΠΣΖ θα είναι επιθετική μεταγραφικά το καλοκαίρι, έχει χρήματα να δώσει και λόγω της ευρωστίας του κλαμπ, αλλά και επειδή μένουν πολλά στην μπάνκα από τη φυγή του αρχηγού.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK