Η Παρί ψωνίζει και πάλι από Βραζιλία για τη θέση του στόπερ με 20χρονο της Σάο Πάολο

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σάο Πάολο για την αγορά του Λούκας Μπεράλδο βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Φρεσκάρισμα στην αμυντική της γραμμή σχεδιάζει να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο προχωρά για την απόκτηση του άσου της Σάο Πάολο, Λούκας Μπεράλδο.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής της Σάο Πάολο, με την Παρί να μένει εντυπωσιασμένη με την περίπτωσή του και να προχωρά τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, που επικαλείται ρεπορτάζ από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, η Σάο Πάολο ζητά για τον παίκτη ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ, χρήματα μάλιστα που μαζί με κάποια μπόνους αναμένεται να φτάσουν στα 25.000.000 ευρώ.

Προς το παρόν η Παρί δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη προσφορά, κάτι που όμως αναμένεται να γίνει το προσεχές διάστημα καθώς "καίγεται" για ενίσχυση στα στόπερ μετά τον τραυματισμό του Κιμπεμπέ, με το εν λόγω ποσό να μην αποτελεί εμπόδιο για την ολοκλήρωση του deal.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ίντερ Μαϊάμι συνεχίζει τα δωράκια στον Μέσι: Κλείδωσε η επανένωση με την πρώτη του αγάπη

Τι κάνει η Αϊντχόφεν; Το αδιανόητο σερί νικών και το πρώτογνωρο +50

Η Χιρόνα τον πήρε με "ψίχουλα" και αυτός έχει απογειωθεί και "απειλεί" τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK