Τι κάνει η Αϊντχόφεν; Το αδιανόητο σερί νικών και το πρώτογνωρο +50

Για σεμινάριο είναι οι πρώτοι μήνες της Αϊντχόφεν στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχοντας το αδιανόητο 16 στα 16 με 56 γκολ ενεργητικό και μόλις 6 παθητικό.

Τι κάνει η Αϊντχόφεν; Το αδιανόητο σερί νικών και το πρώτογνωρο +50
Οι παίκτες της Αϊντχόφεν πανηγυρίζουν AP

Την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της στο ολλανδικό πρωτάθλημα κάνει η Αϊντχόφεν, με την πορεία της να έχει κάνει ολόκληρη την Ευρώπη να παραμιλά.

Η ολλανδική ομάδα έχει καταφέρει να κάνει το 16 στα 16 στη διοργάνωση έχοντας μάλιστα σημειώσει και 56 γκολ την ώρα που έχει δεχθεί μόλις 6.

Ήδη η ομάδα του Πίτερ Μπος βρίσκεται στο +10 από την δεύτερη Φέγενορντ, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η Αϊντχόφεν δεν περιορίζεται μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις καθώς κατάφερε να πάρει και την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League όπου η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών για την ολλανδική ομάδα στη σεζόν είναι ο Λουκ Ντε Γιονγκ ενώ χρονιά καθιέρωσης πραγματοποιεί και ο Σερζ Ντεστ, τον οποίο μάλιστα η Αϊντχόφεν έχει στα πλάνα της να αγοράσει από την Μπαρτσελόνα αντί του ποσού των 10.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χιρόνα τον πήρε με "ψίχουλα" και αυτός έχει απογειωθεί και "απειλεί" τον Μπέλιγχαμ

Επιτέλους ο Μουρίνιο αποκάλυψε γιατί "έδιωξε" τον Ντε Μπρόινε

Πριν έξι μήνες άφησε την Championship για τα μεγάλα σαλόνια και πλέον πωλείται με 100 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK