"Η Πορτογαλία μπορεί να κατακτήσει το Euro αν ο Κριστιάνο δεν παίξει"

Μία δήλωση που θα προκαλέσει έκανε ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Premier League και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Γαλλία.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Aijaz Rahi)
(AP Photo/Aijaz Rahi) AP

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει με την Αλ Νασρ 42 γκολ και 13 ασίστ σε 49 παιχνίδια από τότε που έφτασε στη Σαουδική Αραβία. Πιστεύει ότι μπορεί ακόμα να αγωνιστεί στα παιχνίδια της Πορτογαλίας και τα στατιστικά του δείχνουν ότι μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά κάποιος έχει αντίθετη άποψη.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 98 με την Γαλλία, Φρανκ Λεμπέφ θεωρεί πως ο Πορτογάλος στέκεται εμπόδιο στο όνειρο για την κατάκτηση του Euro και προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις.

"Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι η Πορτογαλία μπορεί να κερδίσει το Euro, αλλά μόνο αν δεν παίξει ο Κριστιάνο Ρονάλντο", δήλωσε ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι.

"Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε οτιδήποτε έχει κάνει ο Ρονάλντο για το ποδόσφαιρο μόνο και μόνο επειδή πήγε να αποσυρθεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας".

"Θέλω να τον ευχαριστήσω που πήγε το άθλημα σε άλλο επίπεδο, αλλά υπάρχει ένα τέλος για όλους. Έχει κάθε δικαίωμα να παίξει στη Σαουδική Αραβία, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι χρειαζόταν ακόμα περισσότερα χρήματα".

"Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους παίκτες που φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους να πηγαίνουν να παίξουν σε μικρότερα πρωταθλήματα για να κερδίσουν περισσότερα χρήματα, το ίδιο συνέβη και με τον Λιονέλ Μέσι".

Διαβάστε περισσότερα

Σκάουτερ του Big-6 είχε απορρίψει Σάντσο όταν ήταν περιζήτητος

Ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ ο Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK