Η Ρεάλ έμεινε... χωρίς χαφ και "σβήνει" μία και καλή τα σενάρια για Μόντριτς

Πιο απαραίτητος από ποτέ γίνεται πλέον για τον Κάρλο Αντσελότι ο Λούκα Μόντριτς, μετά και τον σοβαρό τραυματισμό του Εντουάρντο Καμαβινγκά ο οποίος και θα τον κρατήσει εκτός για τους επόμενους 2 μήνες.

Η Ρεάλ έμεινε... χωρίς χαφ και "σβήνει" μία και καλή τα σενάρια για Μόντριτς
Ο Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Αλλεπάλληλα είναι τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα, με την διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το έργο των Μαδριλένων.

Η Ρεάλ έκανε γνωστό πως ο Εντουάρντο Καμαβινγκά θα παραμείνει εκτός δράσης για τους επόμενους 2,5 μήνες κάτι που σημαίνει πως τα προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής πληθαίνουν και οι λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι μετρημένες.

Συγκεκριμένα, τη δεδομένη χρονική στιγμή στη διάθεση του Αντσελότι βρίσκονται οι Τόνι Κρόος, Φεντερικό Βαλβέρδε, καθώς οι Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Μπέλιγχαμ αλλά και Αρντά Γκιουλέρ που ολοκληρώνουν το πακέτο στο χώρο της μεσαίας γραμμής είναι εκτός.

Οι εν λόγω τραυματισμοί καθιστούν πιο απαραίτητη από ποτέ την παρουσία του Λούκα Μόντριτς στον χώρο του κέντρου και σβήνουν τα σενάρια αποχώρησης του παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εξαιτίας του μειωμένου χρόνου συμμετοχής του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάει για το μπαμ ο Ράτκλιφ, δίνει θέση "κλειδί" σε θρύλο της Μίλαν

Ο Ντε Μπρόινε άφησε τα γήπεδα και έπιασε το στυλό για χάρη του Drake

Πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ παραμένει free agent και περιμένει τον Γενάρη, ποιοι τον θέλουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK