Η Ρεάλ έστειλε ηχηρό μήνυμα στους Σαουδάραβες μετά από την προσέγγιση για Αλάμπα

Κανένα θέμα αποχώρησης του Νταβίντ Αλάμπα δεν υπάρχει στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Real Madrid's David Alaba reacts during the Champions League, group D soccer match between Sheriff Tiraspol and Real Madrid in Tiraspol, the capital of the breakaway region of Transnistria, a disputed territory unrecognized by the international community, in Moldova, Wednesday, Nov. 24, 2021. (AP Photo/Sergei Grits)
Ο Νταβίντ Αλάμπα (AP PHOTO/SERGEI GRITS)

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα φέρεται πως εκδήλωσε η ομάδα της Αλ Ιτιχάντ με τους Μαδριλένους όμως είναι ξεκάθαροι στην απάντησή τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρεάλ δεν πρόκειται να πει το "ναι" για την παραχώρηση του Αλάμπα ακόμα και αν στα γραφεία της φτάσει μία τεράστια προσφορά καθώς τα "κουκιά" είναι μετρημένα.

Οι Μερένχες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμού με αυτούς των Μιλιτάο και Κουρτούα, οι οποίοι θα χάσουν ολόκληρη τη χρονιά, να ξεχωρίζουν. Ο αντικαταστάτης του Κουρτουά βρέθηκε στο πρόσωπο του Κέπα Αριζαμπαλάγκα αλλά κάτι ανάλογο δεν συνέβη και με τον Μιλιτάο γεγονός που κάνει απαγορευτική μία ενδεχόμενη πώληση του Αλάμπα.

Θυμίζουμε πως ο Αυστριακός πολυθεσίτης έγινε κάτοικος Μαδρίτης το 2021 ως ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο απειλεί την αυτοκρατορία της Μπάγερν με την εκκίνησή του

Ποδοσφαιριστής της Νάπολι απέρριψε την Λίβερπουλ παρόλο που είναι φαν της, ο λόγος

Ο Φαν Χάαλ μίλησε για οργανωμένο σχέδιο υπέρ του Μέσι στο Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK