Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο απειλεί την αυτοκρατορία της Μπάγερν με την εκκίνησή του

Ένα εντυπωσιακό 3 στα 3 έχει κάνει η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο γερμανικό πρωτάθλημα, με το συνολικό 4 στα 4 σε όλες τις διοργανώσεις να αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso gives instructions to his players during the Champions League Group B soccer match between Bayer Leverkusen and Porto in Leverkusen, Germany, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα της Μπάγερ Λεβερκούζεν τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον αρχιτέκτονα της ομάδας, Τσάμπι Αλόνσο, να τρίβει τα χέρια του για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του στην εκκίνηση της σεζόν.

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν και στην αρχή των φετινών της υποχρεώσεων φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με συνολικό σκορ 11-3.

Θυμίζουμε πως η Λεβερκούζεν λειτούργησε ταχύτατα και κατάφερε να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει ήδη, σε κάτι λιγότερο από έναν χρόνο στον πάγκο της Λεβερκούζεν, να φτιάξει το όνομα του και να βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι ο Κάρλο Αντσελότι καθώς έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ποδοσφαιριστής της Νάπολι απέρριψε την Λίβερπουλ παρόλο που είναι φαν της, ο λόγος

Απίθανη Γαλατασαράι! Απέκτησε και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ

Η Μπεσίκτας μετά τον Πεπέ έκλεισε και άσο της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK