Μουντιάλ 2022, το "Μπάγερν Μπλοκ" διαλύει τη Γερμανία

Γερμανική εφημερίδα κάνει λόγο για πολλά εσωτερικά ζητήματα στην εθνική Γερμανίας που κόστισαν στο Μουντιάλ 2022.

Germany's Thomas Muller laughs with England's Harry Kane at the end of the UEFA Nations League soccer match between England and Germany at Wembley stadium in London, Monday, Sept. 26, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τόμας Μίλερ είναι εκ των παικτών της Μπάγερν (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Βαθύ πρόβλημα στην εθνική Γερμανίας εντοπίζει η BILD που ρίχνει κεραυνούς μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό των "πάντσερ" από το Μουντιάλ 2022.

Συγκεκριμένα, το προαναφερθέν Μέσο γράφει πως τα γερμανικά αποδυτήρια είναι χωρισμένα στα δύο και έχουν ως εξής: "Μπάγερν Μπλοκ" και "Οι Υπόλοιποι". Μάλιστα, το γεγονός της καλής σχέσης του Χάνσι Φλικ με το βαυαρικό κλαμπ φέρεται να έχει κοστίσει στην αρμονία των αποδυτηρίων.

Η BILD, επίσης, σχολιάζει τις επιλογές Φλικ αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν και αναφέρει ότι ο κόουτς άρχισε με την Ιαπωνία με πέντε παίκτες του Μονάχου, με την Ισπανία με έξι παίκτες και με την Κόστα Ρίκα με επτά παίκτες.

Από εκεί και πέρα, αλλά ρεπορτάζ στην Γερμανία δεν αποκλείουν παραμονή τελικά του Φλικ στον πάγκο και παρουσιάζουν τον προπονητή να θέλει να έχει και λόγο στην απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή που θα προσλάβει η ομοσπονδία.

Διαβάστε περισσότερα

Φερνάντο Σάντος: Χάλασε τα σχέδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ράμος: Σενάριο για επαναπατρισμό σε ομάδα έκπληξη

Μαρόκο, ο Άμραμπατ με χατζάρα στο χέρι κουβαλάει τον Γκάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK