Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιτρέψει στον Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύσει να αφήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες με την χώρα του θέλοντας να τον προστατέψει από την αγωνιστική υπερφόρτωση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα επιτρέψει στον Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες
(AP PHOTO/LEWIS JOLY) (AP PHOTO/LEWIS JOLY)

Η ανακοίνωση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν απέχει πολύ, ωστόσο έχει προκύψει ένα ιδιαίτερο θέμα αναφορικά με την συμμετοχή του παίκτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Γάλλος αστέρας έδειχνε πρόθυμος να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, όμως φαίνεται πως η Βασίλισσα θέτει βέτο σε μία τέτοια κίνηση και η ίδια δεν εμφανίζεται πολύ διαλλακτική.

Ο λόγος που οι διοίκηση των "Λος Μπλάνκος" φέρεται να έχει πάρει αυτή την απόφαση είναι πως μία τέτοια συμμετοχή θα προκαλούσε επιπλέον καταπόνηση του Εμπαπέ. Σε ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν απαραίτητη η ξεκούραση του επιθετικού προκειμένου να αποφευχθούν πιθανοί τραυματισμοί, κάτι το οποίο θα σήμαινε πως δεν θα ακολουθούσε σημαντικό μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ρεάλ.

Βέβαια, οι Μαδριλένοι έχουν κάθε δικαίωμα να απαγορέψουν στον Εμπαπέ να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες διότι σε αντίθεση με το Παγκόσμιο Κύπελλο ή το Euro, η εν λόγω διοργάνωση δεν προβλέπεται από το ετήσιο πρόγραμμα της UEFA Και της FIFA, επομένως ο Γάλλος επιθετικός δεν θα μπορέσει μονομερώς να αψηφήσει την στάση της ισπανικής ομάδας εφόσον το θελήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική "τρύπα" 220 εκατομμυρίων στην αποτυχία για άνοδο στην Premier League

Η επόμενη σεζόν μπορεί να είναι η τελευταία του Πεπ Γκουαρδιόλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK