Η Ρεάλ πήρε την πρωτιά με λυτρωτή το "λαβράκι" που έβγαλε από την Καστίγια ο Αντσελότι

Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League σημείωσε ο Νίκο Παζ στην αναμέτρηση με την Νάπολι κρίνοντας ουσιαστικά την κατάληξη της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ πήρε την πρωτιά με λυτρωτή το "λαβράκι" που έβγαλε από την Καστίγια ο Αντσελότι
Ο Νίκο Παζ πανηγυρίζει με τους Μπέλιγχαμ και Ρούντιγκερ AP

Την δεύτερη του συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Champions League κατέγραψε ο Νίκο Παζ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τη Νάπολι και σίγουρα θα του μείνει γία πάντα χαραγμένη στη μνήμη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άσος, όπως και στον αγώνα κόντρα στην Μπράγκα, μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή και αυτή τη φορά υπήρξε καθοριστικός καθώς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2 με δυνατό σουτ, ορίζοντας ουσιαστικά την κατάληξη της αναμέτρησης.

Ο Παζ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ αυτή ήταν η 4η συμμετοχή του σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα, με τον Κάρλο Αντσελότι να του δείχνει εμπιστοσύνη και τον 19χρονο να τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τραυματισμού στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Αντσελότι να μην διστάζει να βάλει τον Παζ στα βαθιά και τον ίδιο να τον δικαιώνει από την πρώτη στιγμή με την παρουσία του.

Μάλιστα, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο ίδιος ανέφερε πως ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα ενώ γνώρισε και την αποθέωση από το αγωνιστικό τμήμα των Μαδριλένων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Δείτε το γκολ του Παζ

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σπόρτινγκ τον πήρε με 24 εκατ. από την Championship και αυτός απογειώθηκε μέσα σε 3 μήνες

Γκαρνάτσο: Το δώρο που έκανε σε μικρό θαυμαστή του μετά το γκολ με ψαλιδάκι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ χάνει άμεσα τον Ονανά και τσεκάρει το αντίπαλο δέος του Μανδά

News 24/7

24MEDIA NETWORK