Η Σπόρτινγκ τον πήρε με 24 εκατ. από την Championship και αυτός απογειώθηκε μέσα σε 3 μήνες

Το ένα γκολ μετά το άλλο σημειώνει ο Βίκτορ Γκιοκέρες με τη φανέλα της Σπόρτινγκ η οποία δαπάνησε 24.000.000 ευρώ για να τον φέρει από την Κόβεντρι το περασμένο καλοκαίρι.

Η Σπόρτινγκ τον πήρε με 24 εκατ. από την Championship και αυτός απογειώθηκε μέσα σε 3 μήνες
Ο Βίκτορ Γκιοκέρες με τη φανέλα της εθνικής Σουηδίας AP

Την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα 24.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους, που έβγαλε από τα ταμεία της για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι δικαιώνει με τις εμφανίσεις του ο Βίκτορ Γκιοκέρες.

Ο 25χρονος Σουηδός φορ μπορεί την περασμένη σεζόν να αγωνιζόταν στη Championship με τη φανέλα της Κόβεντρι αλλά μπήκε με φόρα στη χρονιά έχοντας στις 15 πρώτες του συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 13 γκολ και 5 ασίστ.

Η περίπτωση του Γκιοκέρες έχει δελεάσει αρκετά από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, χωρίς πάντως προς το παρόν κάποιο εξ αυτών να έχει καταθέσει επίσημη προσφορά για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως ο Γκιοκέρες στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα της Μπράιτον, η οποία και τον πούλησε στην Κόβεντρι το 2021 αντί 1 εκατ. ευρώ.

Πλέον η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 32.000.000 ευρώ με αυξητικές τάσεις, αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως πριν από μόλις 3 μήνες κυμαινόταν στα 13.000.000 ευρώ. Μάλιστα, ο 25χρονος Σουηδός έχει καταγράψει και 19 συμμετοχές με την εθνική Σουηδίας πετυχαίνοντας μάλιστα και 5 γκολ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ χάνει άμεσα τον Ονανά και τσεκάρει το αντίπαλο δέος του Μανδά

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βολιδοσκοπεί παίκτη πρώην ομάδας του για την επιθετική γραμμή

Η Γιουνάιτεντ πολιορκεί τα δύο wonderkid της Μπενφίκα που κοστίζουν συνολικά 200 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK