Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε την απόλυτη κίνηση με τον παίκτη που θέλει όλη η Ευρώπη

Ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν το κουνάει μέχρι νεοτέρας καθώς το κλαμπ πέτυχε διάνα στις διαπραγματεύσεις.

Real Sociedad's Takefusa Kubo runs for the ball during a Champions League Group D soccer match between Real Sociedad and Salzburg at the Reala Arena stadium in San Sebastian, Spain, Wednesday, Nov.29, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τάκε Κούμπο έχει παίξει στις Μπάρτσα και Ρεάλ AP

Ο Τακεφούσα Κούμπο βρήκε τον παράδεισό του στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Παίζει εξαιρετικά, εκτόξευσε τις μετοχές του και το όνομά του έγινε ξανά εκ των κορυφαίων στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, το δέσιμο με την ομάδα που του έδωσε είναι μεγάλο και οι δύο πλευρές πέτυχαν κάτι εξαιρετικό.

Συγκεκριμένα, ο Τάκε Κούμπο επέκτεινε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού εξέπνεε το 2027 και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να είναι μαζί τουλάχιστον έως το 2029. Η κίνηση αυτή ήταν η καταλληλότερη στιγμή που ο 22χρονος μπήκε στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε εάν θα δουν το φως της δημοσιότητας τα βασικά κομμάτια του νέου συμβολαίου: Δηλαδή η αύξηση των αποδοχών του και φυσικά η ύπαρξη ή μη ρήτρας αποδέσμευσης. Θυμίζουμε πως ο Ιάπωνας μπορούσε να φύγει βάσει της προηγούμενης συμφωνίας με 60.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Έδωσε πάνω από 180 εκατομμύρια για επιθετικούς, όμως άλλος κάνει την δουλειά

Carletto Way, έτσι ανακοίνωσε ο Αντσελότι τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έγινε viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK