Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κάνει ιστορική σεζόν και ετοιμάζεται για την πρώτη πώληση μαμούθ

Συνάντηση με τον αθλητικό διεθυντή της Μπάγερν Μονάχου, Κρίστοφ Φρόιντ είχε ο Μαρτίν Ζουμπιμέντι σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κάνει ιστορική σεζόν και ετοιμάζεται για την πρώτη πώληση μαμούθ
Ο Μάρτιν Ζουμπιμέντι με τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Εξαιρετική χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις πραγματοποιεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ με τα μεγαλύτερα αστέρια της να βρίσκονται ήδη στο στόχαστρο των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος της BILD, Κρίστιαν Φαλκ, η Μπάγερν Μονάχου είναι μία εξ αυτών, με τον αθλητικό της διευθυντή μάλιστα, Κρίστοφ Φρόιντ να έχει πρόσφατα συνάντηηση με τον Μάρτιν Ζουμπιμέντι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Τόμας Τούχελ έχει κυκλώσει εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του ποδοσφαιριστή με την αρνητική κατάληξη της υπόθεσης του Ζοάο Παλίνια να προκρίνει την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος Ισπανός αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Σοσιεδάδ και τη φετινή σεζόν έχει 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 4 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Η χρηματιστηριακή αξία του Ζουμπιμέντι κυμαίνεται στα 50.000.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία η ισπανική ομάδα είναι διατεθειμένη να την παραχωρήσει στη Μπάγερν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ αποκλείστηκε από την Ατλέτικο και για άλλη μία χρονιά έμεινε μακριά από το όνειρο

Η Μπάγερν πάει για το κόλπο γκρόσο με κορυφαίο αστέρι της Νιούκαστλ

Η Ατλέτικο "δένει" για πάντα στη Μαδρίτη τον μεγάλο αρχηγό

News 24/7

24MEDIA NETWORK