Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Αντσελότι και τον κάλεσε να κάνει το προφανές

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο λέγοντας, μεταξύ άλλων πως η Ρεάλ έχει ήδη προπονητή και ο Αντσελότι πρέπει να δεχτεί την πρόταση ανανέωσης του Πέρεθ.

Ο Μουρίνιο αποθέωσε τον Αντσελότι και τον κάλεσε να κάνει το προφανές
Ο Ζοσέ Μουρίνιο μαζί με τον Κάρλο Αντσελότι AP/JON SUPER, POOLL

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με πρόσφατα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Ιταλό για 1+1 χρόνια.

Για την επόμενη μέρα στον πάγκο των Μαδριλένων ρωτήθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο αποκλείοντας, μεταξύ άλλων, τα σενάρια που τον θέλουν να διαδέχεται τον Καρλέτο τονίζοντας μάλιστα πως ο Πέρεθ είναι πολύ έξυπνος και δεν πρόκειται να αφήσει τον Αντσελότι να φύγει καθώς πρόκειται για έναν κορυφαίο προπονήτη που ταιριάζει απόλυτα στους Μαδριλένους.

"... Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι πολύ έξυπνος. Η Ρεάλ έχει ήδη έναν πολύ καλό προπονητή, γιατί να πάω εγώ να τον διαδεχθώ; Είμαι οπαδός της Ρεάλ και εύχομαι ο Αντσελότι να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας..."

Παράλληλα ο Μουρίνιο τόνισε πως μόνο κάποιος τρελός σαν αυτόν θα μπορούσε να φύγει από την Ρεάλ ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου τον θέλουν και θεωρεί πως ο Αντσελότι δεν θα κάνει κάτι παρόμοιο παρά το γεγονός πως δέχεται έντονες πιέσεις από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας.

Θυμίζουμε πως ένα από τα φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με το έργο του στην Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί ενεργοποίησε τη ρήτρα των 65 εκατ. για τον διάδοχο του CR7

Μετά τον Γκιουλέρ, Μπάρτσα και Ρεάλ κοντράρονται και για τον "Μεσίνιο"

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε για αντι-Γκάβι παίκτη που δεν υπολογίζει ο Ποστέκογλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK