Η Ρεάλ τσεκάρει wonderkid της Λίλ που στα 18 του έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

Το wonderkid της Λιλ Λενί Γιορό έχει στη λίστα της η Ρεάλ Μαδρίτης. Την περίπτωσή του εξετάζει και η Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ τσεκάρει wonderkid της Λίλ που στα 18 του έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια το γαλλικό ποδόσφαιρο έχει στο ρόστερ της η Λιλ το οποίο ήδη βρίσκεται στα ραντάρ πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων, μεταξύ αυτών και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Λενί Γιορό ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και στα 18 του έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού με 23 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γιορό βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς στα ραντάρ των Μαδριλένων οι οποίοι τα τελευταία χρόνια παίρνουν όλα τα μεγάλα ταλέντα που κινούνται στην αγορά βγάζοντας ουκ ολίγα χρήματα από τα ταμεία τους.

Πλην της Ρεάλ, στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή έχει και η Λίβερπουλ. Πάντως, ο παίκτης δεν φέρεται πως έχει και πολύ μέλλον στη γαλλική ομάδα καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025 και προς το παρόν οι δύο πλευρές δεν έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Η χρηματιστηριακή αξία του Γιορό βρίσκεται στα 25.000.000 ευρώ παρουσιάζοντας ραγδαία αύξηση καθώς μόλις πριν από 1,5 χρόνο κυμαινόταν στις 500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κιελίνι κρέμασε τα παπούτσια του αλλά μπήκε άμεσα στον κόσμο της προπονητικής

Ο νέος Ζλάταν πήγε στη Σπόρτινγκ σε τιμή ευκαιρίας, πλέον σκοράρει κατά ριπάς και πωλείται με 100 εκατ.

Ο Χέντερσον μένει ελεύθερος και βρίσκεται κοντά σε ιστορικό κλαμπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK