Η Σαουδική Αραβία κοιτά 4 παίκτες της Ρεάλ συμπεριλαμβανομένου ενός legend της Μαδρίτης

Δεν χάνουν ευκαιρία οι ομάδες της Saudi Pro League και θα προσπαθήσουν για τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Real Madrid's Antonio Rudiger celebrates with his teammates after scoring his side's second goal the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Celta Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Οι Σαουδάραβες έχουν αποδείξει εμπράκτως πως δεν διστάζουν να ενοχλήσουν οποιονδήποτε σύλλογο και οποιοδήποτε μεγάλο όνομα του ποδοσφαίρου. Ενδεικτικά, οι προσθήκες των Νεϊμάρ, Μπενζεμά και Μανέ αποδεικνύουν την παραπάνω αντίληψη. Πλέον, όμως θέλουν να μπουν ακόμα πιο δυνατά στον μεταγραφικό χάρτη και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να επιχειρήσει "πλιάτσικό" στο καράβι του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα λοιπόν με Ισπανικά δημοσιεύματα, ομάδες από την Σαουδική Αραβία έχουν βάλει στο στόχαστρό τους 4 παίκτες της Ρεάλ, με τον έναν από αυτούς να αποτελεί legend των Μαδριλένων. Οι παίκτες που φέρονται να απασχολούν είναι οι Νάτσο Φερνάντες, Μεντί, Λούκας Βάσκεθ και τέλος ο Λούκα Μόντριτς.

Παρόλο που η ομάδα του Αντσελότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνει περικοπές αυτό το καλοκαίρι, αρκετές αποχωρήσεις είναι πιθανές εν μέσω της επικείμενης άφιξης του Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Μόντριτς δεν θα έχει συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν και φαίνεται ότι ίσως αποχωρήσει, έχοντας λίγο χρόνο συμμετοχής φέτος συγκριτικά με άλλες σεζόν. Ο 38χρονος ήταν κομβικός παίκτης στις πέντε κατακτήσεις του Champions League των "Λος Μπλάνκος" την τελευταία δεκαετία.

Το status report των τριών παικτών

Το συμβόλαιο του Νάτσο επίσης λήγει και είναι αβέβαιο αν θα υπάρξει πρόταση ανανέωσης. Από την άλλη μεριά, ο 28χρονος αμυντικός Μέντι ενδέχεται να αποχωρήσει και εκείνος σε περίπτωση που ο Αλφόνσο Ντέιβις πράγματι ενταχθεί στη Ρεάλ από την Μπάγερν Μονάχου αυτό το καλοκαίρι. Τέλος, η Ρεάλ φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει στον Λούκας Βάσκεθ ένα ακόμη συμβόλαιο με το τρέχον συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της σεζόν.

Οι Σαουδάραβες λοιπόν θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν αυτό το πλαίσιο ούτως ώστε να μπορέσουν να ενισχυθούν -εμπορικά και αγωνιστικά- το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος CEO της Λίβερπουλ δεν προσπάθησε να μεταπείσει τον Κλοπ

75 εκατομμύρια για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ, η ομάδα χρειάζεται επειγόντως χρήματα

News 24/7

24MEDIA NETWORK