Η Σίτι έχει στα ραντάρ της άσο της Χιρόνα που κοστίζει 40 εκατ. και το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Ρεάλ

Την περίπτωση του μεγάλου αστεριού της Χιρόνα, Μιγκέλ Γκουτιέρεζ έχει κυκλώσει η Μάντσεστερ Σίτι για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της σύμφωνα με την καταλανική Sport. Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Ρεάλ.

Η Σίτι έχει στα ραντάρ της άσο της Χιρόνα που κοστίζει 40 εκατ. και το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στη Ρεάλ
Ο Μιγκέλ Γκουτιέρεζ στην αναμέτρηση της Χιρόνα με την Μπαρτσελόνα AP

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Χιρόνας έχει ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η SPORT.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Γκουτίερες, ο οποίος στα 22 του αποτελεί βασικό πρωταγωνιστή της ξέφρενης πορείας της ομάδας από την Ισπανία στην LaLiga.

Η Χιρόνα κοστολογεί τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 35-40 εκατομμύρια ευρώ, με την Σίτι να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ανήκει στο ίδιο επενδυτικό ταμείο με την ισπανική ομάδα και να πάρει τα ηνία για την απόκτησή του.

Πάντως, ενδεχόμενο deal έχει τη δυνατότητα να χαλάσει η Ρεάλ. Ο Γκουτιέρεζ προέρχεται από τις ακαδημίες των Μαδριλένων οι οποίοι τον πούλησαν στη Χιρόνα αντί του ποσού των 4.000.000 ευρώ ενώ διατηρούν το δικαίωμα να τον κάνουν και πάλι δικό τους αντί μόλις ενός ποσού κοντά στα 8.000.000 ευρώ.

Το σενάριο επαναγοράς του από τη Ρεάλ δεν μοιάζει πιθανό καθώς οι Μαδριλένοι έχουν προκρίνει για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας τους την περίπτωση του Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου.

Μάλιστα, ακόμα και σε περίπτωση πώλησης του παίκτη από τη Χιρόνα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα πλην της Ρεάλ, οι Μαδριλένοι θα εισπράξουν το 50% του ποσού που θα παραχωρηθεί καθώς διατηρούν το αντίστοιχο ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ατλέτικο πέτυχε το τέλειο deal με τον άσο που πήρε με "ψίχουλα" και πλέον κοστολογεί με 100 εκατ.

Ο Κλοπ έθεσε βέτο για την επιστροφή δανεικού παρά τις αντιδράσεις

Η Λεβερκούζεν συνεχίζει το τρελό σερί της και έπιασε μοναδική πρωτιά

News 24/7

24MEDIA NETWORK