Η Σίτι το Champions League, η Ίντερ τις εντυπώσεις

Το πρώτο Champions League στην ιστορία της κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι επικρατώντας της Ίντερ με 1-0 στον μεγάλο τελικό.

Η Σίτι το Champions League, η Ίντερ τις εντυπώσεις
AP

Το πρώτο Champions League της ιστορίας της κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι καθώς κατάφερε να επικρατήσει της Ίντερ στον μεγάλο τελικό με 1-0.

Η ιταλική ομάδα αποδείχτηκε πιο δύσκολος αντίπαλος από ό,τι πίστευαν οι περισσότεροι αλλά δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα και να φτάσει στο 4ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Ρόδρι με το γκολ του στο 68ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Μπερνάρντο Σίλβα με το παιχνίδι μετά να γίνεται κυριολεκτικά ροντέο.

Οι νερατζούρι δεν σταμάτησαν να τα δίνουν όλα χάνοντας δύο τεράστιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν με τους Λουκάκου και Ντι Μάρκο ενώ και η Σίτι βρέθηκε ένα βήμα πριν από το 2-0 με το Φόντεν.

Αυτό είναι το 3ο Champions League για τον Πεπ Γκουαρντίολα και το πρώτο μετά από από το 2011 όταν και βρισκόταν ακόμα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ενώ με την κατάκτηση και του τροπάιου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης η Σίτι κατάφερε να πετύχει το τρεμπλ, αφού έχει στα χέρια της τόσο την Premier League όσο και το FA CUP.

Δείτε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρέαλ: Τίναξε την μπάνκα με Μπέλιγχαμ και τον έβαλε σε μία ξεχωριστή λίστα

Μανέ: Ετοιμάζεται πρόταση "βόμβα" για την αγορά του

Μπενζεμά: Μετά τον Καντέ, οι Σαουδάραβες του φέρνουν κι άλλον παικταρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK