Η Στουτγκάρδη πουλάει τον μεγάλο αντίπαλο του Κέιν και φέρνει κίλλερ από την Πορτογαλία

Τον Σιμόν Μπάνζα έχει ξεχωρίσει η Στουτγκάρδη για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της σε περίπτωση που από την ομάδα αποχωρήσει ο Σερχού Γκιράσι

Η Στουτγκάρδη πουλάει τον μεγάλο αντίπαλο του Κέιν και φέρνει κίλλερ από την Πορτογαλία
Ο Σερχού Γκιρασί με τη φανέλα της Στουτγκάρδης AP

Για άλλες Πολιτείες αναμένεται να ταξιδέψει ο Σερχού Γκιρασί καθώς με τα γκολ του έχει προξενήσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών μεγαθηρίων τα οποία και μπορούν να τον κάνουν δικό τους αντί ενός ποσού κοντά στα 17,500.000 ευρώ.

Η Στουτγκάρδη αναγνωρίζει πως η παραμονή του στην ομάδα και μετά τη χειμερινή περίοδο μοιάζει δύσκολη γι αυτό και έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του ο οποίος προέρχεται από την Μπράγκα με την οποία πραγματοποιεί τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη .

Ο λόγος για τον 27χρονο επιθετικό από το Κονγκό, Σιμόν Μπανζά ο οποίος στα 28 του έχει 13 γκολ σε 14 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα αποτελώντας τον κύριο επιθετικό μοχλό της Πορτογαλικής ομάδας.

Η τιμή του κυμαίνεται κοντά στα 10.000.000 ευρώ ποσό που είναι πρόθυμη να καταβάλει η Στουτγκάρδη σε περίπτωση που πουλήσει τον Γκιρασί.

Θυμίζουμε πως για τον Γκιρασί έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ οι οποίες αναμένεται άμεσα να καταθέσουν και τις επίσημες προτάσεις τους για

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

European Super League: Ο μεγάλος σύμμαχος του Πέρεθ και η βασική διαφορά σε σχέση με το "φιάσκο" του 2021

Απασφάλισε ο Τσέφεριν με απίστευτη ειρωνεία προς Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Η Γιουνάιτεντ πάει για την κίνηση-ματ με το μεγάλο αστέρι της Σοσιεδάδ που ελέγχει η Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK