Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

Για μία βουτιά στην πισίνα της βίλας που ζει μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε η Χεορχίνα Ροντρίγκες, προκαλώντας πανικό με την ανάρτησή της.

Georgina Rodriguez arrives at the 23rd annual Latin Grammy Awards at the Mandalay Bay Michelob Ultra Arena on Thursday, Nov. 17, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Η Χεορχίνα Ροντρίγκες JOHN LOCHER/INVISION/AP

Τα ποδοσφαιρικά βήματα του Κριστιάνο Ρονάλντο ακολουθεί η Χεορχίνα Ροντρίγκες, όντας αυτή τη στιγμή για χάρη του στη Σαουδική Αραβία.

Οι νόμοι στη χώρα της Μέσης Ανατολής είναι ιδιαίτερα αυστηροί, με το δημοφιλές ζευγάρι μάλιστα να αντιμετωπίζει στην αρχή πρόβλημα εισόδου στη χώρα καθώς δεν είναι παντρεμένο.

Πέρα από αυτό, περιορισμοί υπάρχουν και στην ένδυση των γυναικών, κάτι που όμως δεν φαίνεται να απασχολεί και πολύ την σύντροφο του CR7.

Συγκεκριμένα η εντυπωσιακή Χεορχίνα αποφάσισε να φορέσει το μαγιό της και να κάνει μία βουτιά στην πισινά της υπερπολυτελέστατης βίλας της.

Η ισπανίδα καλλονή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και θέλησε να μοιραστεί την βουτιά της με τους ακολούθους της προκαλώντας... χαμό με την εμφάνισή της.

Δείτε την εντυπωσιακή ανάρτηση της Χεορχίνα

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπέκαμ μετά το "όχι" του Μέσι θέλει τον "Κάπτεν Αμέρικα"

Άρσεναλ: Κοντά στην αποχώρηση ενδεκαδάτος άσος για χάρη του Τσάμπι Αλόνσο

Ρεάλ: Η ανανέωση Κρόος και Μόντριτς δεν αλλάζει το πλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK