Η θρυλική φανέλα του Αγκουέρο που ξέχασε στ' αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι πωλείται πλέον χιλιάδες ευρώ

Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως με πρωταγωνιστές τους Αγκουέρο και Μπαλοτέλι. Ο Κουν το 2012 χάρισε ένα πρωτάθλημα στην Σίτι, έπειτα χάρισε τη φανέλα που φορούσε στον Μπαλοτέλι, αλλά ο Μάριο την ξέχασε στ' αποδυτήρια. Πλέον, πωλείται για χιλιάδες ευρώ.

Manchester City's Sergio Aguero, center, celebrates after scoring against Queens Park Rangers during their English Premier League soccer match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday May 13, 2012. (AP Photo/Jon Super)
Στιγμές από τους πανηγυρισμούς εκείνης της ξέφρενης μέρας AP PHOTO/JON SUPER

Τον Μάιο του 2012 η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από το 1968. Κεντρικός πρωταγωνιστής σε εκείνη την επιτυχία ήταν ο Κουν Αγκουέρο ο οποίος στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με την ΚΠΡ σκόραρε στις καθυστερήσεις για το 3-2 και έγραψε ιστορία.

Δέκα χρόνια μετά μία απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Τη φανέλα με το νούμερο 16 που φορούσε ο Αργεντινός εκείνη την ημέρα τη ζήτησε και την πήρε ως δώρο ο Μάριο Μπαλοτέλι. Μόνο που ο Ιταλός φορ φεύγοντας από το γήπεδο ξέχασε να την πάρει μαζί του. Στη συνέχεια ό,τι ξεχασμένο υπήρξε στ' αποδυτήρια μεταφέρθηκε στο προπονητικό κέντρο.

Ο "σούπερ Μάριο" δεν αναζήτησε ούτε την τσάντα του ούτε τη φανέλα και μετά από καιρό ένας φροντιστής της Σίτι την πήρε. Ο φροντιστής με τη σειρά του χάρισε τη φανέλα σ' ένα σύλλογο συλλεκτών και τώρα η θρυλική εμφάνιση θα δημοπρατηθεί (στις 3 Νοεμβρίου) με το ποσό εκκίνησης να ξεπερνάει τις 25.000 ευρώ! Τα έσοδα από την πώληση της φανέλας "Αγκουέροοο" όπως έχει μείνει στην ιστορία λόγω της μετάδοσης του αγώνα και του σπίκερ θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Πακτωλό χρημάτων στον Αρτέτα για να φέρει δύο παικταράδες στο Λονδίνο τον Ιανουάριο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ατάραχος από το πρόστιμο μαμούθ, αγοράζει το πιο ακριβό σπίτι στην Πορτογαλία

Η καλλονή Μάρκοβιτς στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων

News 24/7

24MEDIA NETWORK