Κριστιάνο Ρονάλντο: Ατάραχος από το πρόστιμο μαμούθ, αγοράζει το πιο ακριβό σπίτι στην Πορτογαλία

Το πιο ακριβό σπίτι στη Πορτογαλία αγοράζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ λίγες ώρες μετά τη συμφωνία με τον Τεν Χαχ αλλά και το πρόστιμο μαμούθ που καλείται να πληρώσει για τη συμπεριφορά του.

Portugal's Cristiano Ronaldo smiles by the bench before the UEFA Nations League soccer match between Spain and Portugal, at the Benito Villamarin Stadium, in Seville, Spain, Thursday, June 2, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φλέρταρε με την Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/JOSE BRETON

Τα σχέδια του για τη ζωή του στη Πορτογαλία φαίνεται πως ετοιμάζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με τη MARCA αγοράζει το πιο ακριβό σπίτι στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σταρ μαζί με τη σύζυγό του Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ και τα παιδιά τους σκοπεύουν να μετακομίσουν, άμεσα ή όχι θα φανεί, στην περιοχή Κασκάις της Πορτογαλίας και σε μία υπερπολυτελέστατη βίλα που κοστίζει 11 εκατομμύρια ευρώ.

Με τις ανέσεις που επιθυμεί να έχει η οικογένεια Ρονάλντο, το κόστος μπορεί να φτάσει έως και τα 21 εκατομμύρια ευρώ. Το σπίτι θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2023 και έχει συνολική έκταση 2720τ.μ.

Ο Κριστιάνο την Τρίτη (25/10) συζήτησε με τον Τεν Χαχ και επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουνάιτεντ, ενώ την ίδια μέρα κυκλοφόρησε το βίντεο από την παρεξήγησή του με τον Ολλανδό προπονητή.

Στην Αγγλία επισημαίνουν ότι ο CR7 παρά το γεγονός ότι τα βρήκε με τον Τεν Χαχ θα πληρώσει κανονικά το πρόστιμο ασέβειας προς τον προπονητή που ανέρχεται στη στέρηση δύο εβδομαδιαίων μισθών, κάπου 700.000 ευρώ υπολογίζεται το συγκεκριμένο ποσό.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίκερ Κασίγιας: Ξαναχτύπησε με νέο tweet μυστήριο

Μπαρτσελόνα: Πόσα χρήματα θα χάσει αν βγει εκτός Champions League

Γιώργος Γιακουμάκης: Έλληνας σκόρερ σε ομίλους μετά από πέντε χρόνια, ποιος ήταν ο τελευταίος

News 24/7

24MEDIA NETWORK