Η Τότεναμ πλήρωσε χρυσάφι για να τον φέρει κι αυτός "εμφανίστηκε" ένα χρόνο μετά και τερμάτισε τρελό σερί

Δύο φορές βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Ριτσάρλισον στην αναμέτρηση της Τότεναμ και με την Νιούκαστλ και μάλιστα με το πόδι, βάζοντας τέλος σε ένα "τρελό" σερί.

Η Τότεναμ πλήρωσε χρυσάφι για να τον φέρει κι αυτός "εμφανίστηκε" ένα χρόνο μετά και τερμάτισε τρελό σερί
Ο Ριτσάρλισον πανηγυρίζει με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Μεγάλη νίκη επί της Νιούκαστλ πανηγύρισε η Τότεναμ έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους δύο επιθετικούς της, Σον και Ριτσάρλισον.

O 31χρονος Κορεάτης πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν έχοντας ήδη 10 γκολ και 4 ασίστ σε 16 συμμετοχές στην Premier League και αποτελεί τον κύριο επιθετικό μοχλό της γραμμής κρούσης της ομάδας αλλά και ο Ριτσάρλισον φέρεται πως βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Άγγελου Ποστέκογλου και πλέον έφτασε τα 4 γκολ τη φετινή σεζόν σε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στην αναμέτρηση κόντρα στη Τότεναμ έβαλε τέλος σε ένα "τρελό" σερί".

Συγκεκριμένα, ο Ριτσάρλισον από την μέρα που πήρε μεταγραφή στα "Σπιρούνια" δεν είχε καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα με το πόδι κάτι που επιτέλους μπόρεσε να κάνει στο παιχνίδι κόντρα στην Νιούκαστλ και μάλιστα 2 φορές.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί μία από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία της Τότεναμ καθώς η αγγλική ομάδα έβγαλε από τα ταμεία της για την απόκτησή του ένα ποσό κοντά στα 58.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ θέλει να ξεφορτωθεί τον Σάντσο και ζήτησε την ανταλλαγή του με άσο του Τσάβι

Η Χιρόνα χτυπάει το πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή παίκτη με πρόσφατο πέρασμα από τα ελληνικά γήπεδα

Τσέλσι: Αυτός είναι ο παικταράς που είχαν κλείσει οι μπλε αλλά τελικά ο Μπέλι "έκοψε" και κατέληξε στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK