Η Τσέλσι αλλάζει το μεταγραφικό παζάρι της Ευρώπης, έφερε τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον Χάλαντ

Κορυφαία κίνηση από την Τσέλσι καθώς ανακοίνωσε την πρόσκληση του Κρίστοφερ Βίβελ στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Salzburg's Erling Braut Haaland, left, celebrates after scoring the opening goal during the Champions League Group E soccer match between FC Red Bull Salzburg and Napoli in Salzburg, Austria, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Η Τσέλσι πραγματοποίησε μία μεταγραφική κίνηση που αναμένεται να φέρει στο κλαμπ καλούς παίκτες και πολλά εκατομμύρια σε βάθος χρόνου. Οι Μπλε ανακοίνωσαν στη θέση του τεχνικού διευθυντή τον 36χρονο μάστερ των μεταγραφών, Κρίστοφερ Βίβελ.

Ο Κριστοφέρ Βίβελ είναι ο άνθρωπος που έχει σχεδιάσει το τρομακτικό σκάουτινγκ των Σάλτσμπουργκ και Λειψία, δηλαδή δύο ομάδων που τροφοδοτούν με ποδοσφαιριστές world class αντί πολλών εκατομμυρίων τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Η ιστορία του Γερμανού παράγοντα εξαιρετική, αφού το 2010 ενώ έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο σε χαμηλό επίπεδο, δούλευε ως αναλυτής βίντεο στην Χόφενχαϊμ. Στο γερμανικό κλαμπ εργάστηκε έως το 2015 στις θέσεις του αναλυτή παιχνιδιών και του σκάουτ.

Τον Νοέμβριο '15 έπιασε δουλειά στην Σάλτσμπουργκ ως επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, ενώ από το 2017 έως το 2020 εργαζόταν ταυτόχρονα και ως sports coordinator του αυστριακού κλαμπ. Σε αυτόν, μάλιστα, χρεώνεται η ανακάλυψη και μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ.

Από το 2020 έως και το 2022 εργάστηκε στην Λειψία ως τεχνικός διευθυντής, ενώ είχε το γενικό κουμάντο στο πλανάρισμα της ομάδας στο κομμάτι των μεταγραφών. Αποχώρησε τον Οκτώβριο λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση και τώρα πιάνει δουλειά στην Τσέλσι που υπάρχει χώρος και οικονομική δυνατότητα για ανάλογη δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα

Εμιλιάνο Μαρτίνεζ: Η μεγαλύτερη ασέβεια είναι προς τον Μέσι

Δύσκολο να το πιστέψεις αλλά Μέσι και Εμπαπέ πληρώνουν τους Καταριανούς της Παρί

Ντι Μαρία: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του πριν από τον τελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK