Ντι Μαρία: Το ανατριχιαστικό μήνυμα που έστειλε στη σύζυγό του πριν από τον τελικό

Πως θα σκοράρει και η Αργεντινή θα σηκώσει το τρόπαιο γιατί είναι γραφτό να συμβεί, είπε μέσω μηνυμάτων ο Άνχελ Ντι Μαρία στη γυναίκα του μέσω τσατ πριν από τον τελικό.

Argentina's Angel Di Maria kisses the trophy after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία φιλά το τρόπαιο AP

Το Παγκόσμιο Κύπελλο σήκωσε η εθνική ομάδα της Αργεντινής με τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το Μπουένος Άιρες να συγκλονίζουν.

Το όνειρο του πραγματικότητα,εκτός από τον Λιονέλ Μέσι που στα 35 του κατάφερε να σηκώσει το μόνο τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του, έκανε και ο Άνχελ Ντι Μαρία ο οποίος ήταν και αυτός μέλος της ομάδας που είχε ηττηθεί στο μεγάλο τελικό του Μουντιάλ που διεξήχθη στο Ρίο το 2014 κόντρα στη Γερμανία.

Ο Αργεντίνος επιθετικός έζησε στο έπακρο την αναμέτρηση καθώς μετά την αντικατάστασή του δεν ήταν λίγες οι φορές που η κάμερα τον απαθανάτισε να κλαίει στον πάγκο της Αργεντινής.

Ο Ντι Μαρία περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία το τελικό και πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση είχε μία συνομιλία με τη γυναίκα του και όπως φαίνεται από τα μηνύματα είχε προβλέψει σχεδόν τα πάντα για το παιχνίδι.

"... Θα είμαι πρωταθλητής αγάπη μου. Είναι γραφτό να συμβεί. Θα βάλω και γκολ. Γιατί είναι γραμμένο όπως στο Μαρακανά και το Γουέμπλεϊ. Πηγαίντε και απολαύστε το αυρίο γιατί θα γίνουμε πρωταθλητές. Γιατί 26 από εμάς που είμαστε εδώ και οι οικογένειες μας το αξίζουμε πραγματικά..."

Δείτε τα μήνυματα του Ντι Μαρία με τη σύζυγο του

Διαβάστε Περισσότερα

Οτσόα, ο 37χρονος Μεξικανός επιστρέφει στην Ευρώπη σε top5 πρωτάθλημα

Η Ατλέτικο πουλάει τον Κούνια των μηδέν γκολ με "τρελό" ποσό στην Premier League

Ο Σιμεόνε παίρνει τοπ στόπερ στα χέρια του με ευγενική χορηγία

News 24/7

24MEDIA NETWORK