Η Τσέλσι διαπραγματεύεται συμφωνία μαμούθ με αεροπορική εταιρεία που διαχειρίζεται ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ

Πολύ κοντά στην εύρεση χορηγού από τη Σαουδική Αραβία για τη φανέλα της βρίσκεται η Τσέλσι όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Athletic.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Χωρίς χορηγό στη φανέλα της αγωνίζεται η ομάδα της Τσέλσι στην αρχή της φετινής αγωνιστικής αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το Athletic, πλέον βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαμούθ.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο τονίζει ότι η αγγλική ομάδα διαπραγματεύεται με την αεροπορική εταιρεία, Riyadh Air η οποία έχει έδρα τη Σαουδική Αραβία και ανήκει στο ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της χώρας, το οποίο ουσιαστικά βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ισχυρού άνδρα της Νιουκάστλ, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

Αν τελικά η Premier League δώσει το πράσινο φως, κάτι που μόνο εύκολο δεν μοιάζει καθώς ήδη έχουν απορριφθεί 3 άλλες προτάσεις, τότε αναμένεται να υπογραφει πολυετές συμβόλαιο με την εταιρεία αξίας περίπου 70.000.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που είναι φανερή η στενή σχέση του ιδιοκτήτη των μπλε με τους Σαουδάραβες, αφού κάτι ανάλογο έγινε και στις αρχές του καλοκαιριού όταν μέσα σε λίγες ημέρες πωλήθηκαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής ουκ ολίγοι παίκτες της αγγλικής ομάδας των οποίων είτε το συμβόλαιο έληγε το 2024 είτε δεν υπολογίζονταν.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σίτι θέλει να δώσει ακραίο οικονομικά συμβόλαιο στον Χάλαντ για να σβήσει Ρεάλ κτλ.

Στον "αέρα" το μέλλον του Φλικ στην εθνική Γερμανίας, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Δεν ξεχνάει τη τέχνη ο Τσάμπι Αλόνσο, "μάγεψε" τους παίκτες του με τα κόλπα του σε προπόνηση της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK