Η Τσελσι πήγε Σαουδική Αραβία για να βρει αγοραστές

Ο Τόντ Μπόελι ταξίδεψε για λογαριασμό του συλλόγου και φέρεται να είχε επαφές για να προκαλέσει καπνό ενόψει καλοκαιριού.

FILE - Los Angeles Dodgers co-owner Todd Boehly watches a baseball game against the Detroit Tigers Saturday, April 30, 2022, in Los Angeles. Chelsea is being sold to a consortium fronted by American sports investor Todd Boehly. It ends 19 years of ownership and lavish investment by Roman Abramovich until the Russian oligarch was sanctioned and forced to offload the Premier League club. The deal is worth 4.25 billion pounds ($5.24 billion). (AP Photo/Mark J. Terrill, File)
(AP Photo/Mark J. Terrill, File) AP

Η Τσέλσι, όσο και παράταιρο και αν ακούγεται, χρειάζεται χρήματα και φυσικά αυτό σημαίνει άμεσες πωλήσεις. ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντ Μπόελι επισκέφτηκε την Άπω Ανατολή με στόχο να προσελκύσει πιθανούς ενδιαφερόμενους για παίκτες που είναι διαθέσιμοι προς πώληση.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των "Μπλε" φέρεται να είχε συζητήσεις και με τον αθλητικό διευθυντή της Saudi Pro League, Μίκαελ Εμαλάνο.

Οι Λονδρέζοι γνωστοποίησαν πρόσφατα πως έχουν έλλειμα 90 εκατομμυρίων και επομένως κάπου εκεί μπαίνει ο πήχης για τα επιθυμητά έσοδα από παραχωρήσεις παικτών. Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει μπει πωλητήριο, ωστόσο δύο δανεικοί είναι εκείνοι που θα προωθηθούν περισσότερο. Αυτοί οι δανεικοί είναι οι Ρομέλου Λουυκάκου και Κέπα. Αμφότεροι δεν μπόρεσαν να αξιοποιηθούν στο Λονδίνο παίρνοντας παραπάνω από μία ευκαιρίες και αναμένεται να αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα παρελθόν από τον σύλλογο.

Ο Λουκάκου θα επιστρέψει από τον ετήσιο δανεισμό του στην Ρόμα στο τέλος της σεζόν και έχει δύο χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του, το οποίο κοστίζει 325.00 λίρες την εβδομάδα. Στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 37 εκατομμυρίων λιρών, αλλά τα χρήματα δεν αποτελούν εμπόδιο για τις ομάδες της Pro-League.

Από την άλλη μεριά, ο 29χρονος Κέπα βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και ενώ ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει, ο Ισπανός των 180 χιλιάδων λιρών έχει πέσει στην ιεραρχία και πλέον έχει συμβιβαστεί με την επιστροφή του. Ο Κέπα έχει ακόμη 12 μήνες συμβόλαιο, αλλά με τον ανταγωνισμό στην θέση, το μέλλον του στην Τσέλσι μοιάζει αβέβαιο.

Τέλος, μερικά ακόμα ονόματα που φαίνεται πως βρίσκονται στην λίστα με τους πιθανούς αποχωρούντες είναι οι Τσαλόμπα, Γκάλαχερ, Μπρόγια και Κουκουρέγια.

Διαβάστε περισσότερα

Η Uefa θα χρησιμοποιήσει υπολογιστή για την κλήρωση του Champions League

Ο 17χρονος Ρόναλντ Κούμαν που εξαφάνισε τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK