Ο 17χρονος Ρόναλντ Κούμαν που εξαφάνισε τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια

Ο νεαρός αμυντικός από της ακαδημίες της Μασία άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δικαίωσε στο έπακρο.

Barcelona's Robert Lewandowski, right, celebrates with his teammates after scoring his side's third goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Barcelona and SSC Napoli at the Olympic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, March 12, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
(AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα Πάου Κουμπάρσι ξεκίνησε βασικός στη νίκη των Καταλανών με 3-1 επί της Νάπολι για το Champions League βοηθώντας την ομάδα να περάσει στα προημιτελικά με μια συγκροτημένη εμφάνιση που ενθουσίασε και δεν έλλειψαν οι συγκρίσεις ακόμα και με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση των "Μπλαουγκράνα" ήταν ο λόγος που προκρίθηκε ο σύλλογος, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι ήταν ευχαριστημένος με τον νεαρό, αφού έγινε ο νεότερος αμυντικός που έχει αγωνιστεί ποτέ σε νοκ άουτ αγώνα του Champions League και έκανε 68 περισσότερες πάσες από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του σε μια ώριμη και με αυτοπεποίθηση εμφάνιση.

Ο 17χρονος δήλωσε μετά τον αγώνα πως έζησε μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής το, ενώ επίσης ο Τσάβι έπλεξε το εγκώμιο του νεαρό αμυντικού λέγοντας ότι "Ο Κουμπάρσι έχει ποιότητα, κάνει ρήγματα, δημιουργεί επιθετικές φάσεις, συνδέεται με τους μέσους και τους επιθετικούς... είναι απλά υπέροχο να τον βλέπεις να παίζει".

Διαβάστε περισσότερα

Η Uefa θα χρησιμοποιήσει υπολογιστή για την κλήρωση του Champions League

Ο Ντέλε Άλι πέφτει κατηγορία; Κανείς δεν θα το περίμενε 5 χρόνια πριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK