Η Κίνσεϊ Βολάνσκι σήκωσε το δικό της Champions League

Λίγες ώρες μετά την απονομή του τροπαίου στη Λίβερπουλ, το νεαρό μοντέλο κέρδιζε μια αναπάντεχη 'διάκριση'.

A woman that has invaded the pitch is taken away by security during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
AP

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι είναι μόλις 22 ετών και από το περασμένο Σάββατο, είναι επίσης, ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Champions League, μια αφανής πρωταγωνίστρια του τελικού της διοργάνωσης. Η Βολάνσκι έκανε τη βόλτα της στον αγωνιστικό χώρο του Wanda Metropolitano, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαγιό και κατάφερε με αυτό τον τρόπο να προμοτάρει το site αισθησιακού περιεχομένου Vitaly Uncensored. Αυτό το έξυπνο επικοινωνιακό τρικ, το οποίο εικάζεται πως αξίζει 4.00.000 δολάρια, συνοδεύτηκε, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, από ένα αναμνηστικό 'βραβείο' της UEFA.

Αφού ο λογαριασμός της στο Instagram κατέβηκε παρά το τεράστιο κύμα εκατομμυρίων followers, η Βολάνσκι αποφάσισε να συνεχίσει την παγκόσμια επικοινωνιακή της επέλαση, συνεχίζοντας στον λογαριασμό της στο Twitter. Εκεί, η 22χρονη έκανε tweet που έγραφε "τo πιο γλυκό παιδί, που δουλεύει στην UEFA, μου έδωσε αυτή την πλακέτα, όταν ήμουν στο αεροδρόμιο".

Το πιο πιθανό είναι πως το συγκεκριμένο 'βραβείο' δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα αναμνηστικό δώρο, που κάποιος εργαζόμενος της UEFA αλίευσε από κάποια αποθήκη και προσπάθησε με αυτό να δελεάσει τη νεαρή κοπέλα. Το γεγονός, όμως, ότι η παρουσία μιας πάρα πολύ όμορφης κοπέλας στο γήπεδο, κατάφερε επικοινωνιακά να βαδίσει χέρι-χέρι με όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο του Wanda Metropolitano μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ, είναι ένα μικρό θαύμα των social media. Τη στιγμή που ο Ντίβοκ Ορίγκι σκόραρε, σφραγίζοντας τον θρίαμβο των 'Κόκκινων', εκατοντάδες χιλιάδες έκαναν share τα στιγμιότυπα της εισόδου της Βολάνσκι στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αδιαμφισβήτητο πως και η Βολάνσκι κέρδισε το δικό της 'Champions League'.

Ποια είναι η πιο αποτυχημένη ομάδα του φετινού Champions League; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK