Ικάρντι: Για τα μάτια της Νάρα πήγε και στο... MasterChef

Στα παρασκήνια του αργεντίνικου MasterChef προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες της αγαπημένης του Γουάντα Νάρα βρέθηκε ο Μάουρο Ικάρντι.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Ικάρντι και Γουάντα Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σε σαπουνόπερα έχει εξελιχθεί η σχέση του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα καθώς μετά από τα σενάρια που τους ήθελαν να βρίσκονται σε διάσταση και το ποτήρι μεταξύ τους να έχει "ραγίσει", έκαναν την μεγάλη ανατροπή με τις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις τους.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η τελευταία ανάρτηση του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή ο οποίος για χάρη της Νάρα πήγε στα γυρίσματα του MasterChef της Αργεντινής.

Η Νάρα είναι παρουσιάστρια του εν λόγω τηλεοπτικού σόου και ο Ικάρντι πήγε στα γυρίσματα προκειμένου να την στηρίξει, κάτι που θέλησε να μοιραστεί και με τους ακόλουθούς του στο Instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο προπονήτης που σόκαρε τους Αργεντίνους είναι κοντά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του

Κόντε: Έκπληξη! Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί

Χάλαντ: Τον... μάτιασαν μετά από το ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK