Κόντε: Έκπληξη! Αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί

Την περίπτωση του Όλιβερ Κλάσνερ έχει προκρίνει ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι για να διαδεχθεί τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της ομάδας.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Χαμός γίνεται στο στρατόπεδο της Τότεναμ τις τελευταίες μέρες καθώς ο Αντόνιο Κόντε μετά από τη νέα γκέλα της ομάδας του με την Σάουθαμπτον μίλησε με σκληρά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του.

Οι χαρακτηρισμοί του Ιταλού τεχνικού εξόργισαν τόσο την διοίκηση όσο και κάποιους ποδοσφαιριστές κάτι που δεν αποκλείει την αποχώρησή του Κόντε ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Πολλά είναι τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα της ομάδας για να τον διαδεχθούν μεταξύ των οποίων και ο προπονητής που έχει συνδυάσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο ισχύρος άνδρας της ομάδας, Ντάνιελ Λέβι αναμένεται να κάνει την έκππληξη καθώς έχει προκρίνει την περίπτωση του προπονητή της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Όλιβερ Κλάσνερ.

Ο Κλάσνερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 κάτι που δεν "συγκινεί" ιδιαίτερα τον πρόεδρος της Τότεναμ ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί από το έργο του Αυστριακού προπονητή.

Μάλιστα, πρόσφατα σύμφωνα με το γερμανικό δημοσίευμα, ο Κλάσνερ φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση επέκτασης που του έκανε η ομάδα της Φρανκφούρτης.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πήγε σε εστιατόριο και ακολούθησαν στιγμές... Μουντιάλ

Χάλαντ: Τον... μάτιασαν μετά από το ρεκόρ

Γαλλία: Ο Ντεσάμπ ανακοίνωσε την μεγάλη αλλαγή

News 24/7

24MEDIA NETWORK