Ιμπραχίμοβιτς: Ο Ζλάταν έφυγε αλλά οι δύο γιοι του έρχονται για να τον διαδεχθούν

Στην ομάδα u16 της Σουηδίας κλήθηκε ο γιος του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Βινσέντ, βαδίζοντας, όπως και ο άλλος γιος του στα χνάρια του.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic reacts after his last game for the club at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Sunday, June 4, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθεώνεται AP

Μπορεί ο Ιμπραχίμοβιτς να ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι την αποχώρησή του από την ενεργό δράση με τη φανέλα της Μίλαν σε ηλικία 42 ετών αλλά τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχουν ήδη αρχίσει να απασχολούν οι δύο γιοι του.

Τόσο ο Μαξιμιλιάν όσο και ο Βινσέντ βρίσκονται στις ακαδημίες των Ροσονέρι, με τον 15χρονο Βινσέντ μάλιστα να είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην αποστολή της u16 της εθνικής Σουηδίας για πρώτη φορά στην καριέρα του ενώ τον 17χρονο αδερφό του να έχει ενεργό ρόλο στην u18 της Μίλαν.

Θυμίζουμε πως ο Ιμπραχίμοβιτς δεν θα μείνει για καιρό μακριά από το ποδόσφαιρο καθώς μόνο τα τυπικά απομένουν για να αναλάβει θέση στο αγωνιστικό τμήμα των ροσονέρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Χιρόνα έχει κάνει άνω-κάτω την LaLiga με πρωταγωνιστή 19χρονο Βραζιλιάνο που παρακολουθεί ο Πεπ

Ο Μπαλοτέλι βρήκε τον εαυτό του στην Τουρκία και έστειλε μήνυμα επιστροφής

Η Ρεάλ την... πάτησε από τους τραυματισμούς και ο Αντσελότι έδωσε "τρελή" οδηγία λόγω του Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK