Ίντερ: Γίνεται πανικός για τον αρχηγό των νερατζούρι αλλά αυτός έχει ένα πλάνο στο μυαλό του

Την πρόθεση του να παραμείνει στην Ίντερ για πολλά ακόμα χρόνια εξέφρασε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Salernitana at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην ομάδα της Ίντερ από το καλοκαίρι του 2018 αγωνίζεται ο Λαουτάρο Μαρτίνες όταν και πήρε μεταγραφή από την Ράσινγκ Κλουμπ αντί του ποσού των 25.000.000 ευρώ.

Ο Αργεντίνος φορ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των νερατζούρι κάτι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το πάνω ράφι, με το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχωρίζει.

Το συμβόλαιο του Λαουτάρο με την Ίντερ εκπνέει το 2026 με τον μάνατζερ του να αναφέρει σε δηλώσεις του πως παρά τις κρούσεις που υπάρχουν για την απόκτησή του αυτός θέλει να παραμείνει για πάντα στην Ίντερ.

"...Έχει διάφορες προσφορές στα χέρια του αλλά στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Ίντερ. Ο Λαουτάρο έχει ένα ξεχωριστό δέσιμο με τους οπαδούς της ομάδας. Λατρεύει την Ίντερ και το πρότζεκτ της. Διεξάγονται συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο, οι οιωνοί είναι θετικοί."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ράμος την πάτησε από παίκτη της Μπάρτσα που το 2016 τον συνόδευσε ως ballboy

Ρεάλ: Ο Αντσελότι μίλησε για τον λόγο που η ομάδα έχει τόσους τραυματισμούς στη σεζόν

News 24/7

24MEDIA NETWORK