Ισπανία: Τέλος ο Ενρίκε, τα φαβορί για την αντικατάστασή του

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας και ήδη έχουν το φως της δημοσιότητας οι πιθανοί αντικαταστάτες.

Spain's head coach Luis Enrique gives directions to his players during the World Cup round of 16 soccer match between Morocco and Spain, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας AP

Παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μετά από μία τετραετία αποτελεί και επίσημα ο Λουίς Ενρίκε, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει ήδη τα πρώτα ονόματα που εξετάζουν οι ιθύνοντες της εθνικής Ισπανίας ως πιθανούς αντικαταστάτες του πρώην πλέον προπονητή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της MARCA, ο πρώτος στη λίστα των Ισπάνων είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ που πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της εθνικής Βελγίου, ενώ στη λίστα είναι και τα ονόματα των Ράφα Μπενίτεθ, Μαρθελίνο που αυτλη τη στιγμή είναι ελεύθεροι αλλά και του Ντε Λα Φουέντε που αυτή τη στιγμή προπονεί την U21 της Ισπανίας.

Δείτε την ανακοίνωση της Ισπανικής Ομοσπονδίας

Διαβάστε Περισσότερα

Καμίνσκι: Ήθελε την Έβερτον, αγόρασε τον Παναιτωλικό

Στο Ολλανδία - Αργεντινή ο Ντι Μαρία θέλει εκδίκηση από το χειρότερο αφεντικό της καριέρας του

Μουντιάλ 2022: Απίθανο! Ο Κας έκρυψε τις φανέλες των Μέσι - Εμπαπέ στο πιο ασφαλές μέρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK