Λάθος ο Μανωλάς, έξαλλος ο Πιάνιτς τα έψαλε στον φίλο του

Η φιλία φιλία, αλλά και η μπάλα μπάλα. Ο Κώστας Μανωλάς έκανε λάθος σε μία φάση και Μίραλεμ Πιάνιτς ξέσπασε πάνω στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Roma's Miralem Pjanic, right, and BATE's Alexander Hleb vie for the ball as Roma's Kostantinos Manolas, left, looks at them, during the Champions League group E soccer match between Bate Borisov and Roma, in Borisov, Belarus, Tuesday, Sept. 29, 2015. (AP Photo/Sergei Grits)
Μανωλάς και Πιάνιτς με τη φανέλα της Ρόμα AP

Η σχέση που έχουν ο Κώστας Μανωλάς με τον Μιραλέμ Πιάνιτς είναι γνωστή. Έπαιξε άλλωστε το ρόλο της στο να μετακομίσει ο Έλληνας στόπερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαρζά.

Ωστόσο, στο ματς με την Αλ Τζαζίρα ένα λάθος του Έλληνα στόπερ οδήγησε σε γκολ της αντίπαλης ομάδας με τον Βόσνιο μέσο να μην κρύβει τον εκνευρισμό του προς τον συμπαίκτη και φίλο του.

Με αυτό το γκολ η Αλ Τζαζίρα προηγήθηκε με 2-1 στο 28' με τον Αλί Μαμπχούντ, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σαρζά απάντησε με τον Κάιο Λούκας έπειτα από ασίστ του Μανωλά.

Τελικά, η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 3-3 και με αυτό το σκορ η Σαρζά παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 13 βαθμούς μετά από πέντε αγώνες, ενώ δεύτερη είναι η Αλ Τζαζίρα με 11.

Δείτε τα highlights του αγώνα με το συμβάν ανάμεσα σε Μανωλά και Πιάνιτς να είναι μετά το 57ο δευτέρολεπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξομολόγηση Καβάνι: Άρχισε τον ψυχολόγο μετά το 6-1 της Μπάρτσα στην Παρί

Σακίρα - Πικέ: Δίπλα δίπλα ούτε για αστείο, σε αποστάση ασφαλείας σε αγώνα του γιου τους

Ιστοσελίδα ενηλίκων πληρώνει απίστευτο ποσό στην Έβερτον για την ονοματοδοσία του γηπέδου

News 24/7

24MEDIA NETWORK