Ιστότοπος με ακατάλληλο περιεχόμενο προσφέρει πακτωλό χρημάτων για τη φανέλα της Ίντερ

Η Ίντερ δεν έχει κεντρικό χορηγό στη φανέλα της κι ένα site για ενήλικες προσφέρει πολλά εκατομμύρια για να πάρει τη δουλειά.

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's first goal during a Serie A soccer match between Inter Milan and Salernitana at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ AP PHOTO/LUCA BRUNO

Και τελικός Champions League και μέγας χορηγός στα σκαριά για την Ίντερ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μία πλατφόρμα για ενήλικες με ακατάλληλο περιεχόμενο επιθυμεί να διαφημιστεί κεντρικά στη φανέλα των φιναλίστ (την ημέρα του τελικού) της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλα αυτά με το αζημίωτο φυσικά...

Ο ιστότοπος, σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι έτοιμος να προσφέρει κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να πάρει τη δουλειά, καθώς η Ίντερ αυτή την περίοδο δεν έχει κεντρικό χορηγό στη φανέλα.

Θυμίζουμε πως από τον προηγούμενο χορηγό οι Ιταλοί δεν πήραν ευρώ από τα 22.000.000 που είχαν συμφωνηθεί συν 3.000.000 ευρώ σε μπόνους, οπότε το deal χάλασε και η Ίντερ έμεινε ορφανή από χρηματοδότη στην καλύτερη θέση της εμφάνισής της.

Διαβάστε περισσότερα

Η "τρελή" αποζημίωση που πρέπει να πληρώσει ο Σπαλέτι για να φύγει από την Νάπολι

Η μεγαλειώδης κίνηση της Άρσεναλ απέναντι στην Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις

Ανάσα για την Μίλαν ο τρόπος με τον οποίο πάει να πάρει η Ρεάλ τον Μπέλιγχαμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK