Ιταλία: Έγινε γνωστή και η ποινή του Τονάλι, πότε επιστρέφει

Με 10 μήνες εκτός δράσης τιμωρήθηκε ο Σάντρο Τονάλι από τον Εισαγγελέα σύμφωνα με όσα αναφέρει το Gazzetta dello Sport.

Newcastle's Sandro Tonali in action during the English Premier League soccer match between Newcastle and Aston Villa at St. James' Park in Newcastle, England, Saturday, Aug. 12, 2023. Newcastle won 5-1. (AP Photo/Steve Luciano)
Ο Σάντρο Τονάλι AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Μικρότερη, από ότι τουλάχιστον αναμενόταν, είναι η ποινή που επιβλήθηκε στον Σάντρο Τονάλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Gazzetta dello Sport.

Συγκεκριμένα, το ιταλικό μέσο τονίζει πως στον άσο της Νιούκαστλ επιβλήθηκε 10μηνος αποκλεισμός από τους αγωνιστικούς και χρηματικό πρόστιμο λίγο πάνω από τα 12.500 ευρώ.

Έτσι, ο άσος της αγγλικής ομάδας ουσιαστικά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το τέλος της χρονιάς ενώ η εθνική Ιταλίας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του και στο EURO2024, σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση για τη διοργάνωση.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν "οι καρακάξες" θα συνεχίσουν κανονικά να πληρώνουν τον Ιταλό ή θα προχωρήσουν σε παύση πληρωμών μέχρι να επιστρέψει και πάλι στη δράση.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα έγινε γνωστή και η ποινή του Φατζιόλι, ο οποίος και τιμωρήθηκε με 8μηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους.

Διαβάστε Περισσότερα

Λυών: Παγκόσμιος Πρωταθλήτης με την Αργεντινή έμεινε εκτός αποστολής επειδή πήγε για ράγκμπι

Νεϊμάρ: Λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό το γύρισε στο πόκερ και έβγαλε το... μεροκάματό του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανατροπή με Σάντσο, αυτό είναι το φαβορί για τον δανεισμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK