Ίβιτς: "Γι' αυτό έκοψα τον Τζαβέλλα"

Ο Βλάνταν Ίβιτς δέχθηκε... πρέσινγκ στην συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε γιατί έστειλε τον Γιώργο Τζαβέλλα στην δεύτερη ομάδα. "Ποτέ δεν είπε πως κάποιος ήθελε να στήσει την ομάδα", ήταν μερικά από τα λόγια του.

Ίβιτς: "Γι' αυτό έκοψα τον Τζαβέλλα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα διότι οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις. Είπα ότι κάποιος παίκτης δεν ήθελε να κερδίσουμε, και κάποιοι το συνέδεσαν με το στοίχημα. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ο κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πρέπει να πιστεύει στη νίκη, με όποια ομάδα και αν παίζουμε. Πληροφορήθηκα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης (σ.σ. ο Τζαβέλλας) έλεγε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει (κόντρα στην Φιορεντίνα) και στην συνέχεια έλεγε πως δεν "βλέπει" ούτε τον προπονητή ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Όποιος είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να πιστεύει κάτι διαφορετικό από αυτό. Όταν βλέπω τις φάσεις των γκολ και ακούω όσα άκουσα από τον στενό μου συνεργάτη – που μου είπε όλα όσα άκουσε δυο μέρες πριν το παιχνίδι και δεν ήθελε να μου τα πει τότε – σε μια δύσκολη στιγμή μετά από την ήττα, είπα κάποια πράγματα. Ειπώθηκαν αυτά από έναν παίκτη που πριν από ένα μήνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Και ποιος πρότεινε να υπογράψει νέο συμβόλαιο;

Εγώ και ο κύριος τεχνικός διευθυντής. Τις τελευταίες 20 μέρες έβλεπα πράγματα που με είχαν προβληματίσει. Αμέσως μετά το παιχνίδι έμαθα κάποια πράγματα, είδα τις φάσεις και είπα όσα είπα. Δυο μέρες πριν το παιχνίδι με την Φιορεντίνα, ο αρχηγός της ομάδας έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει την Φιορεντίνα. Και το έμαθα αμέσως μετά το παιχνίδι, και κάθισα και είδα τις φάσεις".

Για την παρουσία του Τζαβέλλα στο ματς με τον Ατρόμητο: "Η πρώτη μου σκέψη ήταν να παίξει ο Κρέσπο. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να βάλω τον πιο ξεκούραστο παίκτη, που μπορεί να κάνει και παιχνίδι από πίσω. Δεν έγινε κάτι άλλο. Αν εγώ είχα από πριν τη πληροφορία (ότι είπε όσα είπε) θα έφευγε εκείνη τη στιγμή και όχι μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Για το αν θα έπρεπε να πει όσα είπε, δημόσια: "Εγώ θα είμαι εδώ όπως θέλω εγώ. Εγώ δίνω στον πρόεδρο απαντήσεις για την ομάδα. Δεν μπορεί κανείς να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Αν το καταλάβω, έχει τελειώσει...."

Για τα αποδυτήρια: "Όλα αυτά που σας είπα, τα είπα στην ομάδα το πρωί της Τρίτης. Εξήγησα σε όλους ότι τα λεγόμενά μου είχαν να κάνουν με έναν παίκτη".

Τι είχε πει στη συνέντευξη Τύπου μετά τον Ατρόμητο ο Σέρβος τεχνικός;

"Έκανα κάποια λάθη και τελευταία στιγμή άλλαξα κάποια σχέδια για το ματς. Φάνηκε να μη θέλουν κάποιοι παίκτες μου. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο.

Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, αλλά όταν έμπαινα μέσα έπαιζα στο 100%.

"... Στο πρώτο μέρος παίξαμε εξαιρετικά. Από ένα σημείο και μετά έγιναν περίεργα πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΒΟΜΒΕΣ Ίβιτς: "Ή φεύγω εγώ ή κάποιοι παίκτες"
Στηρίζει Ίβιτς ο Σαββίδης
The end of PAOK as we know it
Τηλεδιάσκεψη Σαββίδη με Ιβιτς και παίκτες
Ο Ίβιτς έστειλε στη δεύτερη ομάδα τον Τζαβέλλα!
Από το… 2020 στην Κ20 ο Τζαβέλλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK